Hoşgeldiniz  

Kazanmamıza rağmen Play-Off’a kalamadık.

SEMİH KÖKEN | 11 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve ligin ilk sıralarında bulunan tüm rakiplerini rahat skorlar ile geçen Kemer Tekirovaspor, son maçını 3-1 kazanmasına rağmen play-off’a katılamadı. Gölcükspor sahasında Denizli BBSK’yı 1-0 yendi ve Kemer Tekirovaspor’u mucizeden etmiş oldu.

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci grupta mücadele eden Kemer Tekirovaspor Ligin son maçında Arsinspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Play-Off için Gölcük-Denizli BBSK’ü maçından çıkacak sonuç önemliydi. Kemer Tekirovasporluların beklediği sonuç maalesef oluşmadı ve Gölcükspor sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Arsinspor deplasmanına mutlak galibiyetle çıkan Kemer Tekirovaspor maçın hemen başında 3’üncü dakikasında Burak Dost’la 1-0 öne geçti. 37’inci dakikada Sergen Yılmaz Kemer Tekirovasporu 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Kemer Tekirovaspor’un galibiyetiyle bitti.

İkinci yarının başlarında 47. dakikada Umut Dilek Kemer Tekirovaspor’un üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı. Ev sahibi takım Arsinspor’un golü 90+2 de geldi ve karşılaşma Kemer Tekirovaspor’un 3-0 galibiyetiyle bitti.

Arsinspor-Kemer Tekirovaspor maçında Başkan İsmail Selami Minta ve AS Başkan Durmuş Can’da takımı yanlız bırakmayarak tribündeki yerlerini aldılar.

6’INCI SIRADA BİTİRDİ

Bu sonuçlar ile Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci grupta lider Eyüpspor 2. lige yükselirken, 2. Sivas 4 Eylül, 3. Yeni Diyarbakırspor, 4. Denizli BBSK, 5. Gölcükspor Play-Off’a kalarak 2. lig için mücadele verecekler. Kemer Tekirovaspor 53 puanla ligi 6. sırada tamamlayarak yeni yönetimiyle ilk sezonunda Play-Off’un kapısından döndü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle