Hoşgeldiniz  

Kazandığı aracı hediye etti

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de bulunan Club İnferno’nun sahibi Gürsel Aras, Kemerspor 2003’e katkı amaçlı Milli Piyango İdaresi’nin izni ile gerçekleştirilen çekilişle kazandığı otomobili, kulübe destek için hediye etti.

Kemerspor 2003 tarafında düzenlenen piyango çekilişi için 12 bin 500 Lira değerinde 250 bilet alan Club İnferno’nun sahibi Gürsel Aras’a çıktı. 29 Ekim’de yapılan çekilişin ardından dün düzenlenen tören ile Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta tarafından Gürsel Aras’a araç teslim edildi.

Aracı teslim alan Aras; “Aracı Kemerspor’a destek olmak için hediye etmek istiyorum fakat onlardan bir tek isteğim olacak, Kemerspor 2003’ü artık üst liglerde görmek istiyorum. Bunu başaracak olurlarsa mutlu olacağım” dedi. Aras ayrıca Kemerspor 2003 yönetimine ve sporcularına ikinci lig yolunda başarılar diledi.

Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta ise; “Düzenlediğimiz bu organizasyon ile birlikte Kemerli vatandaşlarımızın kulübümüze katkısı çok büyük oldu. Bununla birlikte Gürsel Aras beyin aracı kulübümüze hediye etmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisi büyük bir katkıda bulunmuştur Kulübüm ve yönetim kurulu üyelerim ile sporcularım adına kendilerine teşekkür ederim. Biz kulübü devraldığımız da büyük sıkıntılar mevcuttu kulüpte bunlardan kurtulmak için bir çok çalışma yaptık. Son olarak da Milli Piyango İdaresinin izni ile piyango çekilişi düzenledik ve Kemerli vatandaşlarımızda desteklerini verdiler. Her birine teker teker teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle