Hoşgeldiniz  

KAYMAKAMDAN 19 MAYIS MESAJI

Semih Köken | 18 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KAYMAKAMDAN 19 MAYIS MESAJI
Kemer Kaymakamı Yücel GEMİCİ’ nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Tarih sahnesinden silinmek istenen Milletimizin; bağımsız kalacağını ve bağımsızlığını ilelebet sürdüreceğini tüm dünyaya en güçlü şekilde bir kez daha gösterdiği Kurtuluş Savaşımızın fiilen başladığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna uzanan sürecin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs’ın, 102. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletçe topyekûn başlatılan Milli Mücadelemizin fitilinin ateşlendiği, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs tarihi Başkomutan tarafından gençlerimize armağan edilmiş bir bayram olmasının yanında milletimiz için büyük bir iftihar kaynağı, inanç, bağımsızlık ve kararlılık sembolüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, kurucusu olduğu Cumhuriyetimizi gençliğimize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi dileklerimle kutluyorum.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle