Hoşgeldiniz  

Kaymakam Feslihan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti

Semih Köken | 14 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’in yeni Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan iadeyi ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Kemer konuşuldu.
Ziyarette Kemer Emniyet Müdürü Ali Saydam, Başkan Vekili Sedat Akan, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Semih Top ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş da hazır bulundular.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu. Söyledi
Belediye Başkanı ile sık sık bir araya geleceklerini vurgulayan İlçe Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ise; Kemer’e geldiği günden beri gezdiğini , Turizm kenti ilçenin doğayla iç içe, hareketli, huzurlu bir ilçe olduğunu ve Kemer’i çok beğendiğini ifade etti. Kaymakam Feslihan: Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum” dedi. Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Mustafa Gül, olumlu yaklaşımı ve ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’a teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle