Hoşgeldiniz  

Kasım Ayı Meclis Toplantısı Olaylı Bitti!

Semih Köken | 03 Kasım 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kasım Ayı Meclis Toplantısı Olaylı Bitti!

Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyesi İsmail Aka mazeretli olduğu için toplantıya katılmadı.
Toplantıda, Kemer Ovacık Mahalle sınırları içerisinde 110, 120, 121 ve 126 adaları kapsayan imar planlarının plan hükmü değişikliği teklifi görüşülerek, oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.
Bir sonraki meclis toplantısı 1 Aralık Çarşamba günü saat 14:00 olarak belirlendi.
GÜNDEMDE BİR MADDE VARDI OLAY ÇOKTU!
Dilek ve temenni kısmında ise Meclis Üyesi Bilici önce Başkan Necati Topaloğlu’nu Kındılçeşme Projesi ile ilgili eleştirdi Bilici; Kındılçeşme projesinde belediye hata yapmıştır ve belediyeyi zarara uğratmıştır. Kemer Belediyesi neden bu oyuna geldi. O projeye başlarken başkan ne demişti, “ön izin alındı” dedi. Şimdi ne oldu? Kemer Belediyesinin en az 5 milyon lirası çöpe gitmiş oldu. Diyerek eleştirdi. Ardından Meclis üyesi Ferhan Fidan müdahale etti daha sonra, Meclis Üyesi Hakan Tuncer ve Başkan Yardımcısı Emin Gül ile tartışma devam etti. Sonunda ise Mustafa Bilici Hakan Tuncer’e su bardağını fırlattı. “Sen fazla konuşma Kemer’de bir çakılı çivin var mı) diyerek eleştirdi; Tuncer ise senin var mı dedi. Geçmişte ASDEM Otel satışında meclis üyesi olarak el kaldırarak evet oyu vermiştin.
Başkan Topaloğlu ise; Mustafa Bilici’ye senin bu iddialarına rağmen Kındılçeme projesini hayata geçireceğim. Dedi
Salonu terk eden Bilici’nin arkasından gerek Hakan Tuncer gerekse Başkan Topaloğlu CHP’li meclis üyelerine, Bilici’yi şikayet ettiler; Artık Bilici’nin bu çıkışlarına bir dur deyin. Ya Antalya CHP il yönetimine bunun tutum ve davranışlarını iletin ya da Gurup Sözcünüz Semih Top konuşsun. Semih Top ise; Siz Meclis Başkanısınız sayın başkanım siz yönetiyorsunuz. Diyerek cevap verdi.
Tartışmaların ardından meclis dağıldı
Kudret Ayşen Çeliker, Reşat Aydoğdu ve 5 diğer kişi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle