Hoşgeldiniz  

Kara ‘Ata mirasımızda yapılan çalışmaların takipçisiyiz’ dedi

SEMİH KÖKEN | 30 Eylül 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kara ‘Ata mirasımızda yapılan çalışmaların takipçisiyiz’ dedi

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuklu Devleti’nin bölgemizdeki tek eseri olma özelliğini taşıyan Selçuklu Av Köşkü’nü ziyaret etti. Kara, ‘Biz, MHP İlçe teşkilatı olarak bu büyük ata mirasımızla ilgili çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz’ dedi.

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, İlçe kongresinin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde bulunan Selçuklu Av Köşkü’nü ziyaret etti.
Av Köşkü’nde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kara bölgemizde Selçuklu Devleti’nin tek eseri olmasının yanında Türk-İslam sanat geleneğinin tek örneği olma özelliğini taşıyor. Bizim için son derece önemli olan Ata mirasımızın Türk turizmine kazandırılması yönünde yapılan çalışmaları yakından takip etmek ve eserde yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı da arkadaşlarımızla birlikte yerinde incelemek istedik.
Uzun yıllar bir harabe olarak ormanın arasında gizlenen bu önemli eserin, bugün geldiği noktayı görmek sevindirici. Umuyor ve diliyoruz ki, kısa bir süre içerisinde de hem aziz milletimizin hem de ilçemize gelen yabancı misafirlerin ziyaretine açılacaktır. Biz, MHP İlçe teşkilatı olarak bu büyük ata mirasımızla ilgili çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz’ dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle