Hoşgeldiniz  

Jandarma ve Polisten Minik Öğrencilere Trafik Dersi! 

SEMİH KÖKEN | 04 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Öğrencilerin güvenli olarak okula gidiş ve dönüşün sağlanması amacıyla slayt gösterili trafik eğitimi verildi.
Kemer’e bağlı Çamyuva Mahallesinde Jandarma Komutanlığı Trafik ve Kemer Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, Çamyuva Silkar İlköğretim okulu öğrencilere trafik eğitimi verdi.
Kemer belediyesinin katkıları ile Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ve Kemer Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, öğrencilere trafik güvenliği, yaya güvenliği, emniyet kemeri, servis araçlarındaki hareket tarzı konularında bilgiler verildi. Öğrencilerin trafikte yaya olarak aktif rol almaları nedeniyle eğitimlerin önemine değinen jandarma ekipleri ve Trafik Polisi ekipleri öğrencilere soru sorarak doğru cevapları arkadaşlarına alkışlattılar.
Slayt gösterilerle uygulamalı olarak verilen eğitimlerde öğrencilere servislerden inerken ve binerken dikkat edilecek hususlar, karşıdan karşıya geçişte dikkat edilmesi gerekenler, araç içerisinde nasıl davranılması gerektiği gibi konular detaylı olarak anlatıldı.
Eğitim esnasında öğrenciler merak ettikleri konularda da ekiplere sorular yönelterek, bilgiler aldı.
Eğitimin sonunda öğrencilere Kemer Belediyesi ve Kemer Jandarma Komutanlığının hazırladığı “Trafik kurallarına Uyalım, Resimleri Boyayalım” kitapçığı, Kemer Emniyet müdürlüğünün hazırladığı “Yaya Öncelikle Kent Kemer” adlı broşür, Şapka ve çeşitli broşürler dağıtıldı. Daha sonra Jandarma Ekiplerinin ve Polis Ekiplerinin Trafik araçlarının tanıtımı okulun bahçesinde yaptı.DSC_0812 DSC_0814 DSC_0830 DSC_0832 DSC_0839

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle