Hoşgeldiniz  

Jandarma ve polise başsağlığı ziyareti

Semih Köken | 10 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de esnaf, turizmci ve sivil toplum örgütlerinden oluşan grup, son günlerde vatanın milli bütünlüğü için şehit düşen asker ve polisler için Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bölgede yaşayan Kemerli esnaf, turizmci ve sivil toplum örgütleri Turizmci Murat Canik’in önerisi ile toplanarak ülkede yaşanan olaylarda, ülkenin bütünlüğünü savunana Asker ve Polislerden şehit olanlar için ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Yüzbaşı Yasin Berçin’i ziyaret ettiler.

Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin tarafından karşılanan grup adına konuşma yapan KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç; “Tüm ölen şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sizlere başsağlığı diliyoruz” dedi.

Daha önce Şemdinli’de görev yapan, Jandarma Komutanı Berçin ise yapılan ziyaretten dolayı gurur duyduğunu belirterek; “ Sizlerin bu şekilde fiziki olarak ziyaretleriniz bizi gururlandırıyor ve onurlandırıyor. Takdir edersiniz ki sevinçler paylaşıldıkça artar, üzüntüler de paylaşıldıkça azalır. Bu evlatlar hepimizin evladı. Vatanın milli bütünlüğü için çalışan kardeşlerimiz, büyüklerimizdi. Allah hepsine rahmet eylesin” diye konuştu.

Daha sonrasında konuşan turizmci Murat Canik ise maddi ya da manevi yapabilecekleri bir şey olup olmadığını sorarak, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti.

İKİNCİ ZİYARET EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE

İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki ziyaret ardından Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden grubu burada da Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen karşıladı.

Makam odasında geçen görüşmede, başsağlığı dileyen gruba teşekkür eden, Emniyet Müdürü Muhittin Ergen çok duygulandığını belirterek; “Bu yoğun tempoda insanlar her şeyi unutabiliyor. Biz zamanında küçükken bir şehit haberi geldiğinde 1 hafta boyunca evde kalır televizyon bile izlemezdik. Şimdi ise maalesef şehitlerimiz arttı. Her an şehit haberi alıyoruz ve acılarımız katlanıyor fakat iş tempomuz dolayısıyla acımızı tam anlamıyla yaşamıyoruz bile” dedi ve ziyaretlerinden dolayı gelen gruba teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle