Hoşgeldiniz  

İşte Ak Parti Antalya’da yeni yönetim

SEMİH KÖKEN | 10 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İşte Ak Parti Antalya’da yeni yönetim
Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, partinin icracı organı olan 12 başkan yardımcısının bulunduğu yürütme kurulunda bazı değişiklikler yaptı.
AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nda yerel seçimlerin ardından partinin icracı organı olan Yürütme Kurulu’nda İl Başkanı Mustafa Köse tarafından bazı değişikliklikler yapıldı.

İl Başkanı Mustafa Köse’nin hafta başında gerçekleştirdiği toplantıda yönetim kurulu üyelerine sözlü olarak bilgi verdiği değişikliğe göre bazı başkan yardımcılarının görev yerleri değişti. 12 başkan yardımcısından oluşan yürütme kurulundaki değişiklikler sonrasında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ömer Duman, Teşkilat Başkanı Ali Çetin, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Çetinktaya, Ekonomi İşleri Başkanı Fikret Yağcı, İdari ve Mali İşler Başkanı Zekeriya Tonoğlu, Ar-Ge Başkanı Mesut Topcu ve İl Sekreteri Kadir Sarıcalar aynı görevlerine devam ederken, önceki görevi Tanıtım ve Medya Başkanlığı olan Rıza Sümer, görevden ayrılan Üzeyir Doğan’ın yerine Yerel Yönetimler Başkanlığı’na getirildi. Daha önce Sosyal İşler Başkanı olan Mustafa Atılgan Tanıtım ve Medya Başkanlığı’na getirilirken, Dış İlişkiler Başkanı olan Mehmet Karasan, Meclis üyeliği adaylığı için istifa eden Ayhan Ateş’in yerine Halkla İlişkiler Başkanlığı’na getirildi. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dirican Sosyal İşler Başkanı, Yüksel Yüce de Dış İlişkiler Başkanı oldu.

İl Başkanlığı basın bürosu, Yürütme Kurulu’nda yapılan görev değişikliğini ‘İl Başkanı’nın talimatı’ olduğu gerekçesiyle basınla paylaşmaktan çekinirken, ‘Sır’ gibi saklanan (!) değişikliği, akpartiantalya.com web sitesindeki bilgiler doğrultusunda kamuoyu ile paylaşıyoruz..

İŞTE O SIR (!) LİSTE

akp(1)

AKKK

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle