Hoşgeldiniz  

İşçi servisi devrildi: 12 yaralı

Semih Köken | 24 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 yıldızlı bir otelin personelini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 5’i Kırgızistanlı toplam 12 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.30 sıralarında Kumluca- Kemer yolunda meydana geldi. Otel personelini taşıyan 34 yaşındaki Telat Koç’un kullandığı 07 FBF 56 plakalı midibüs, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıktı. Takla atan midibüs, 10 metre yüksekliğindeki uçurumun kıyısında durabildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE 5 YILDIZLI BIR OTELIN PERSONELINI TASIYAN MIDIBUSUN DEVRILMESI SONUCU 5'I KIRGIZ UYRUKLU  12 KISI YARALANDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Kazada sürücü Telat Koç, Kırgızistanlı Destan Bekdenof, Bekzat Dilek Dilektoğlu, Nirbekt Sunaaliyev, Arslan Kulov, Bekbol Bakytbek Uulu ile Kazım Dinç, Osman Gürtürk (31), Mustafa Gürdal (22), Ferhat Kır (29), Emrah Akbıyık (30) ve Süleyman Karaman (32) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kemer’deki hastanelere kaldırılırken, durumu ağır olan Bekbol Bakytbek Uulu ile Arslan Kulov, Antalya’da özel bir hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle Kemer- Kumluca yolu bir süre trafiğe kapandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle