Hoşgeldiniz  

İndirim Günleri Başladı Caddelere Hareketlilik Geldi

Semih Köken | 06 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de Belediye ve Kemer esnafları işbirliği ile bu yıl 5’ncisi düzenlenen “Kemer Sezon Sonu İndirim günleri” 5 Ekim tarihi itibariyle başladı.
Kemer, Çamyuva, Göynük, Tekirova ve Beldibi’nde bulunan esnaf ve işletmeler dükkanlarının önüne seri sonu ürünlerini sergileme fırsatı buldu.
Beşincisi düzenlenen “Kemer Sezon Sonu İndirim günlerine” dahil olan Kemer esnafı, Sezon sonunu canlandırmak amacıyla yapılan bu organizasyonun Kemer esnafı açısından faydaları olacağı, 2016 sezonuna daha iyi hazırlanacaklarını dile getirerek Kemer Belediyesine teşekkür ettiler.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; “Her sezon sonu esnafımıza katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz “Kemer Sezon Sonu İndirim günleri” başladı. Sezon sonu indirim günlerinin tanıtımı için Kemer çevresi ve oteller afişlerle donatıldığına da değinen Başkan Gül. Kemer caddelerine hareket getirecek olan bu organizasyon Kemer esnafının talep ve önerilerin göre belirlendi. Tüm Kemer esnafı ve işletmecilerine bol kazançlar diliyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle