Hoşgeldiniz  

İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı

Semih Köken | 14 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı
Öğretim Yılı Programı Göynük Atatürk İlkokulunda Yapıldı!
Kemer’de 2021-2022 eğitim öğretim yılı ve ilköğretim haftası dolaysıyla program düzenlendi.
Göynük Mahallesindeki Göynük Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kemer Belediyesi meclis üyesi Ramazan Kal, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.
Pandemi tedbirleri alınarak yapılan programda, Göynük Atatürk İlkokulu öğrencileri, eğitim yılı ile ilgili şiirler okudu. Okuldaki 4. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine hoş geldin diyerek çiçek vermesi renkli görüntüler oluşturdu.
Program, Kaymakam Gemici, Başkan Topaloğlu ve protokolün sınıfları dolaşarak öğrencilere kitap vermesiyle sona ererken. Program sonrası açıklama yapan Kaymakam Gemici ; Yeni eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere

hayırlı olsun

derken minik öğrencilere de başarılar diledi.

İlkokul Öğrenci Velileri Kapıda Toplandı!
Göynük Atatürk İlk Öğretim Okulu öğrenci velileri kapıda toplanarak hem Kaymakam Gemici’ye hem de Başkan Topaloğlu’na sorunlarını dile getirerek yardımcı olmalarını talep ettiler.
Bazı veliler eski ortaokul yıkılınca sabah, ortaokul öğleden sonra ise ilkokul eğitim görüyor. Çocuklarımız küçük akşam karanlıkta çıkacaklar. Ailesi çalışan öğrenciler var küçük bir çocuk karanlıkta nasıl eve gidecek diye sorunlarını dile getirdiler.

İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Kemer’de de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başlayan program, ilçe protokolünün katılımı ile Göynük Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen törenle sona erdi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, pandemi sürecinde 33 okulda 8 bin öğrenci ile eğitime devam ettiklerini ve bu eğitim yılına da hazır olduklarını belirterek, “4 okulumuzun çatısını tamamen değiştirdik. 6 okulumuzu iç ve dış boya yaptık. 4 okulumuzda ıslak zeminleri tamamen yeniledik. Tüm okulların bahçelerinde düzenlemeler yaptık. Akademik eğitim noktasında ilk 20 binde 15 öğrencimiz yer aldı. Toplamda mezun olan 520 öğrencimizin 33 tanesi değişik fen liselerinde yerini aldı” dedi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve takım elbise görseli olabilirBir çocuk, oturuyor, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi, çocuk ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle