Hoşgeldiniz  

İKİ ELİMİZ YAKANIZDA

Semih Köken | 20 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İKİ ELİMİZ YAKANIZDA

Doğa katliamı yapmak sadece ağaç kesmekle olmuyor..
Doğal hayatı bitirmek de bir katliamdır.
Kemerin en güzel kumsalı denizi olan Kındıl Çeşme Plajı maalesef Kemer Belediye Başkanı Hoca nın egosuna kurban ediliyor.
Sen ben yok biz varız diyerek hep akçeli işlerin peşinden koşan Hoca ve aveneleri bu seferde kındılı bitirmeye karar verdiler ve hiç kanun nizam dinlemeden hoyratça kaba taşlarla sahili doldurmaya başladılar.
Yaptıkları sunumlarla kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteren Hoca ve Müdürleri izleyenlerin Doğal hayat konusunda sordukları soruları bile geçiştiren görevliler gerçek rapordan haberdar olmadıklarını milletin gözlerinin içine bak baka yalan söylemekten kaşınmadılar.
Bu gün o raporu yayınlayacağız ama Kemer o kadar tepkisiz kalıyor ki bunu anlamak ve anlatmak mümkün değil. Öyle bir korku imparatorluğu kurulmuş ki sosyal medyada bırakın beğeni yapmayı insanlar yorum yapınca başlarına neler geleceğinden korkar durumdalar.
Biz bildiğimizi gördüğümüzü yazalım vebal bunlara karar verenlerin boyunlarına belki bizler görmeyiz ama çocuklarınız torunlarınız bu doğa katliamı için iki ellerini sizin yakanızda bırakmazlar inşallah…
Dedim ya Akçeli nerde iş varsa orada mutlaka bir hoca Avenesi bulunuyor.
Bunlardan en temiz diye bildiğimiz küçük lakaplı fakat büyük işler bitiren bu zat-ı muhterem milletin işini bir kenara bırakmış akçeli işleri kovalar durumda. İmar iskan dan tutun da plan tadilatlarına kadar yapmadığı iş yok. Evimi sattım param yok diyen Siyah Mercedes li Küçük kardeşim en son bir akaryakıtçının iş takipçiliğini yaparken sobelenmiş…İki abisini bile dinlemeyen Küçük kardeş Turizm Bakanı adına bile konuşmaktan geri kalmamış.. Ne diyelim Küçük kardeş sana bol bereketmi diyelim , yoksa belanı bulursun mu diyelim bilemedim , Rabbim hak yiyorsan seni bildiği gibi yapsın desek sana yeter sanırım.
Geçtiğimiz gün yaylaya doğru çıktım eskiden tanıdığım değerli bir abim in evine misafir oldum. Seçim döneminde bana desteklediğim aday için çok kızmış Beni Hoca nın tarafına çekmek için elinden geleni yapmıştı. Aradan 23 ay gibi uzun bir süre geçti o gün bu gündür konuşmadık. Küçüçük odasında yanan sobasının üstünde demlenen çaydan bir yudum aldık ve başladı anlatmaya…
Önce Semih Hakkını helal et bana dedi.
Ne demek abim Ne hakkı ne helali sen benim abimsin 21 yıldır lafının üstüne laf demedim dinliyorum seni dedim.
“Biz Kemerliler Genel de Kemer Milliyetçisiyizdir ama bu seçimde bunu unuttuk , güzel sözler , kalabalık inanmışlık ve samimiyet bizleri celp etti.İnandık inandırıldık.
Çünkü Mustafa Gül bizleri zamanında adam yerine koymadı. Bizde hem ona ders verelim hem de bu oluşum Kemeri kurtarır sandık.
Ama nafileymiş kardeşim…
Seçim zamanı malum üçlü evime geldiler Etme gel bizle çalış dediler tamam dedim o sırada tek kızım tepsi ile çay servisi yaptı. Hoca hemen kızıma hal hatır sordu okulunu sordu: “ bitti üniversite” dedi Kızım ….Hoca bu durur mu? hemen yanında oturan Bilici ye döndü ve kızımızın ismini alalım kocaman Üniversite bitirmiş kızın evde ne işi var iktidar olur olmaz bizimle birlikte çalışacak diyerek verdi bize gazı ..O kızımın gözündeki sevinci size anlatmam mümkün değil” dedi.
Gözleri yaşlanmıştı bunları anlatırken .
Derin bir off çekti anladım ben ne demek istediğini ama o durmadı Devam etti..
Kandırıldık ve Semih im dedi.
Hem de öyle bir kandırıldık ki anlatmak mümkün değil.
Bunlar 23 aydır iktidardalar aramadıysam en az 20 defa Hocayı aradım bu gün yarın dedi kapattı. Sonra telefonumu engelledi. Bilici yi aradım o benden daha beter konuşmaya başlamış “Hacılığım gitti bunların yüzünden” dedi. Ben şimdi kızıma ne diyeyim sen söyle dedi.
Sustum kaldım..
İnsanların umuduyla oynamak gibi bir ihanet asla olamamalı diye düşündüm biran .
O üniversite bitirmiş kız çocuğunun gözlerindeki o parlamayı ve sönmeyi gözümün önüne getirdim.
Dünya menfaatleri için bu gibi yalan dolanla iktidar olanların asılları bu işte
Bilin istedim
Merak etmeyin bu saltanatta biter ama hem bu dünyada hem öbür dünyada bu insanların elleri iki yakanızda olacaktır bunu da bir tarafınıza iliştirin
Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle