Hoşgeldiniz  

İbrahim Aydın: Çözüm yeni anayasa

SEMİH KÖKEN | 01 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer İlçesi’nde seçim çalışması yapan Ak Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın, “Çıralı’da işletmecilerimizin yaşadığı mülkiyet sorunlarının çözümü mevcut Orman Kanunu’yla çok zor. Bunun en kestirme ve en temiz çözümü yeni Türkiye yolunda hazırlanacak yeni anayasayla olacaktır” dedi.

Ak Parti milletvekili adayı İbrahim Aydın, Kemer’de seçim çalışması yaptı. Partililerle birlikte Çıralı ve Ulupınar’da işletmecilerle buluşan İbrahim Aydın, destek istedi. Kuzdere Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, ilçe teşkilatındaki değerlendirme toplantısına katıldı.

Çıralı’nın sadece Antalya’nın ve Türkiye’nin değil dünyaca ünlü turizm merkezi olduğunu söyleyen İbrahim Aydın, “Dünyanın dört bir yanından insanlar yeşille mavinin iç içe olduğu bu eşsiz tatil köşemize ziyarete geliyor. Buraya gelen yerli ve yabancı turistlerin, hizmet eden turizmcilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevim sırasında konuyu çok daha yakından irdeleme şansım oldu. Çıralı’da işletmecilerimizin yaşadıkları mülkiyet sorunlarının çözümü mevcut Orman Kanunu’yla çok zor. Bunun en kestirme ve en temiz çözümü yeni Türkiye yolunda hazırlanacak yeni anayasayla olacaktır. Önümüzdeki dönem hemşehrilerimin desteğiyle mecliste olursam en büyük çalışmam bu konuda olacak. Çıralı’da ve ülkemizin diğer turizm noktalarında yaşanan benzer sorunu kökten çözeceğiz. Yeni anayasada orman alanlarının tanımını tekrar yapacağız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle