Hoşgeldiniz  

Hizmette Sınır Tanımıyoruz‏

Semih Köken | 20 Ağustos 2015 | Kemer Güncel A- A+

Her gün farklı mahallelerde asfalt çalışmalarına devam eden Kemer Belediyesi, bir taraftan da yol genişletme çalışmalarına hız veriyor. Kiriş mahallesinde yapılmakta olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan vekili Ahmet Ali Güven, “Hizmette Sınır tanımıyoruz” dedi.

Dur durak bilmeden vatandaşa hizmet götüren kemer Belediyesi, bir yandan da dar yolları genişletme çalışmalarına hız verdi. Kiriş mahallesinde ki dağ yolunda yapılan yol genişletme çalışmalarını yakından takip eden Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, “Gecesini gündüzüne katarak vatandaşa hizmet götürmenin mücadelesini veren Belediye Başkanımız sayın Mustafa Gül ve Hizmette sınır tanımayan ekiplerimiz sayesinde, Kiriş mahallesinde ki dağ yolumuzun yol genişletme çalışmaların da ciddi bir yol kat ettik. İnşallah bu yolumuz genişletme çalışmalarından sonra asfaltlanmasıyla birlikte hizmete açılacak ve Kiriş’e yakışır bir yol haline gelecektir” dedi.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, Kiriş mahallesinde ki yol genişletme çalışmalarını inceledikten sonra, dün gece Çamyuva mahallesinde ki bir otelde küçük çapta yaşanan yangın olayı ile ilgili otel yönetimini ziyaret etti. Otel yönetimine Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün selamını ileten Başkan Vekili Güven, “Kemer Belediyesi olarak otelcilerimizin ve halkımızın daima yanında olacağız” dedi.

3 1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle