Hoşgeldiniz  

Antalya’yı seviyorum

Semih Köken | 02 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

1 Kasım 2015 Milletvekilliği genel seçimi için start verildi.  Yeniden aday olmak üzere memurluk görevinden ayrılan AK Parti 7. sıra Milletvekili Adayı Atay Uslu, 31 Ağustos tarihi itibariyle Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığından ayrılarak Antalya’ya siyasi kulvarda hizmet etmek için yola çıktı.

**

“İnşallah Türkiye 1 Kasım Tarihinde istikrarı yakalayacak, yoluna, büyümesine hızla devam edecektir” diyen Atay Uslu, konuya ilişkin yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bilindiği üzere geçen seçimde ‘Antalya’yı Seviyorum’ sloganıyla ve ‘Antalya’ya hizmet etmek büyük bir onurdur’ anlayışıyla aday olduğumuz seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduk. Mahallelerimizi, ilçelerimizi ziyaret ettik. Bu çalışmalarda Antalya bizlere çok yoğun destek oldu.”

YİNE YAPABİLİRİZ YİNE BAŞARABİLİRİZ

“Şimdi daha iradeli durma ve daha çok çalışma zamanıdır” diyen Uslu, şöyle devam etti; “Milleti anlama zamanıdır. Ve en önemlisi yeniden başlamak için bir fırsattır. İnanıyorum ki, daha önce yaptık, yine yapabiliriz ve başarabiliz. Sezai Karakoç’un sözleriyle.. Umutsuzluk yok! Gün gelir, gül de açar, bülbül de öter.. Türkiye’mizi,  Milletimizi güzel günler bekliyor. Antalya’yı Seviyoruz.  Türkiye’yi Seviyoruz.  Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun.”

 

İSTİFA DSC_0978 DSC_0030 DSC_0028 DSC_0027 auslu6 _DSC0244 _DSC1003 1 atayuslu-1 atayuslu12

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle