Hoşgeldiniz  

Haziran’ da Su Ucuzlayacak

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de su fiyatları ucuzluyor. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, belde otellerine Mayıs 2014’te de GATAB tarifesi üzerinden faturalama işlemi yapılacağını, ancak Haziran ayında ASAT’ın standart su birim tarifesinin Kemer’de uygulamaya başlanacağını söyledi.

 

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Yönetim Kurulu, yeni görevine yakın zamanda başlayan Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KETOB Yönetim Kurulu Üyeleri K. Dinçer Sarıkaya, Osman Kafadar, Ali Balaban, Mahmut Ceylan ve Kemer Belediyesi Encümen Üyesi Aslı Bayar Ulukapı’nın hazır bulunduğu ziyarette konuşan KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar GÜL,  ASAT’ın Antalya Bölgesi’nde uyguladığı su birim fiyat tarifesi ile Kemer’de uyguladığı su birim fiyat tarifesi arasında fark olduğunu söyledi.

Fiyat farkının, hala GATAB’ın fiyat tarifesinin uygulanması sebebi ile kaynaklandığını belirten Gül, bu durumun beldede hizmet  veren otellerle, diğer bölgelerde hizmet veren oteller karşısında, dezavantajlı duruma düştüğünü iletti. Tayyar Gül, yıllık tüketim baz alındığında arada ciddi bir fark oluştuğunu sözlerine ekleyerek; bölge tesislerinin ASAT’tan fiyat revizyonu beklediğini dile getirdi.

ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, fiyat tarifeleri sebebi ile yaşanan sıkıntıdan haberdar olduklarını, gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek, uygulamaya geçiş için çalışmaları hızlandıracakları bilgisini verdi.  Karaçay, belde otellerine Mayıs 2014’te de GATAB tarifesi üzerinden faturalama işlemi yapılacağını, ancak Haziran ayında ASAT’ın standart su birim tarifesinin Kemer’de de uygulamaya başlanacağını müjdeledi.

Ziyarette ayrıca, özellikle sabah erken saatlerde bölge sahillerinde görülen deniz kirliliği konusunda da bilgilendirme yapıldı. Kirlilikle ilgili, bölgedeki derin deşarj hatlarında sorun olup olmadığını belirlemek amacıyla, ASAT yetkililerince kontrol edileceğini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle