Hoşgeldiniz  

HAYDİ KEMER AŞIYA

Semih Köken | 17 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

HAYDİ KEMER AŞIYA

 

SGK kayıtlı tüm çalışanlar ile 35  yaş ve üzeri olanlar korona virüs aşısı olmak için E Nabız  üzerinden erişime açılmasının ardından Vatandaşlar  aşı olmak  için hastanelere koştu.

Kemer’de  Kemer Devlet Hastanesi , Kemer Yaşam Hastanesi ve Kemer Anadolu Hastanesinde aşılamanın başlaması ile birlikte Kemerliler Hastanelere koştular.

Ayrıca Kemer Merkeze bağlı Aile Sağlığı hekimliklerinde uygulanmaya başlayan Aşı çalışmasının gün geçtikçe hızlanması bekleniyor.

Kemer ve genelinde Snovak ve Biontech  aşılarının yapıldığı kaydeden yetkililer  Vatandaşların gönül rahatlığı içinde Aşı merkezlerinde beklediklerini dile getirdiler.

Dün yapılan aşılamanın 1300 u geçtiğini bildiren yetkililer ilerleyen günlerde bu sayının daha da çok artmasını 1500 üzerinde bir aşılamanın olmasını  beklediklerini söylediler.

Kemer Devlet Hastanesine gelenler fazla sıra beklemeden kayıtlarını yaptırarak aşılarını olurken aşı sonrası yarım saat müşahede odasında bekletiliyorlar.

Kemer de  diğer illerdeki gibi kuyruk oluşmazken aşı gece saat 24.00 kadar devam edecek. Sırası gelenler içeriye alınarak, aşıları yapılıyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle