Hoşgeldiniz  

Güral Premier’in otellerine mükemmellik ödülü

SEMİH KÖKEN | 30 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, dünyanın önemli turizm kritik sitelerinden TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren Güral Premier Hotel Belek ve Güral Premier Hotel Tekirova sağladığı imkan ve özellikli hizmetleriyle bölgelerinde farklı bir noktada konumlanıyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, şimdi de ‘TripAdvisor 2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Tatil ve gezilecek yerler hakkında gezginlerin yorumlarının yer aldığı ve jürisi halk olan ‘TripAdvisor’ın ‘Mükemmellik Sertifikası’, otel, tatil ve gezilecek yerler hakkında gezginlerin birebir yorumları dikkate alınarak veriliyor. 2010 yılında kapılarını açan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ya şimdi de yeni baştan inşa edilerek yenilenen ‘Güral Premier Hotel Belek’ eklendi. İki yıl süren baştan aşağı yenilenme ve değişim projesiyle birlikte sezona hızlı bir giriş yapan ‘Güral Premier Hotel Belek’, doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, iki ve üç katlı, ağaç boyunu geçmeyen yapılarıyla dikkat çekiyor. 

AVRUPA’NIN EN LÜKS SPA’SI

Dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dört yıldır kimseye bırakmayarak 2015 yılında da hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçilen ‘Quu Spa’ ise ‘Güral Premier Hotel Belek ve Tekirova’yı özel yapan ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Özel havuzlu suit odaları ve konforu maksimumda sağlayan standart oda seçenekleriyle huzurlu ve eğlenceli bir tatil vadeden ‘Güral Premier Hotel Belek’, her kültürden insanın damak tadına hitap eden Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin örneklerinin yer aldığı birbirinden farklı restoranları ile de farklılık yaratıyor.

‘Güral Premier Hotel Belek’ dev aquapark’ı, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen aileler için her detayın düşünüldüğü Happyland, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘Quu Fitness’ı, her türlü konforun sağlandığı beach bar’ları, yine sahilde konumlanan iki katlı özel yapısı, özel locaları, dev sahnesi, açılıp kapanabilen çatıya sahip ‘Party Lounge’ı ile misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler sunuyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle