Hoşgeldiniz  

GÜNEŞ HIZ KESMİYOR

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, seçim çalışmaları kapsamında Aslanbucak’ta esnafın kapsını çaldı.
Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte işyerlerini ziyaret eden Av. Umut Güneş, esnafla tek tek görüşerek, yönetim anlayışı ve esnafa ilişkin projeleri hakkında bilgi verdi. Kemer’in sorunlarına çözüm getirecek olan Proje Dergisi’nin de ziyaret sırasında her esnafa dağıtımı yapıldı.
CHP Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, esnafla sohbetleri sırasında Kemer’de sorunların her geçen gün büyüyerek katmerleştiğini, bu sorunların altından sadece kendisinin kalkabileceğini söyledi. Umut Güneş, Mustafa Gül ile Yusuf Üras’tan artık çözüm beklemenin mümkün olmadığını, çünkü yıllardır işbaşında olan bu ikilinin şimdiye kadar( yapmadıklarının)yapamadıklarının önümüzdeki 5 yıl içinde de yapamayacaklarının kanıtı olduğunu belirtti.
Önümüzdeki altın değerinde olan 5 yılın da heba edilmemesini dileyen Umut Güneş,seçim çalışmaları sırasında , Kemer Belediye Başkan Adaylarından Bedri Yalçın’ın seçim pofisini de ziyaret etti. Umut Güneş’le Bedri Yalçın ayakta sohbet ederek birbirine şans dilediler.
Bu arada,Proje Dergilerinin dağıtımına Aslanbucak’ta ayrı bir koldan devam edlidi. CHP Aslanbucak Seçim Ofisi’nde buluşan partililer burada ,dağıtım yapacakları adresleri aldıktan sonra sokaklara çıkarak çalışmalarını sürdürdüler. Proje Dergileriyle birlikte ,Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın vatandaşlara yazdığı bir mektubu da seçmenlere sundular Prof.Dr. Akaydın mektubunda, Antalya’da gerçekleştirdiği hizmetleri sayıyor ve Kemer halkına her aşamada el uzatacağını vurguluyor.
Proje Dergileriyle bu mektupların dağıtımı Çıralı’da yapılacak çalışmalarla son bulacak.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle