Hoşgeldiniz  

GÜNEŞ, DÖRTYOL BULVARI İLE PAZAR ESNAFININ SORUNLARINA YOĞUNLAŞTI

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş seçim çalışmaları kapsamında bir rekora imza attı ve 10 saat içinde 700 dolayında kişiyle tokalaştı.

Umut Güneş, seçim çalışmalarını Kemer 2 diye bilinen Dört Yol Bulvarı’nda sürdürdü.

Dört Yol Bulvarı’ndaki iş yerlerini ziyaret eden Umut Güneş esnaf sorunları üzerine yoğunlaştı.

Esnafın kafasına takılan çeşitli soruları cevaplandıran Umut Güneş, temel amacının birinci aşamada esnafın kepenk kapatmasının önüne geçmek ve evinin nevalesini çıkarmasını sağlayacak kanalları açmak olduğunu belirtti. Güneş, bunun için turizmin 12 aya yayılmasının birinci hedef olduğunu, Marka Kent Kemer projesiyle geliri artan, yüzü gülen bir Kemeri yaratmak olduğunu anlattı. Turizme dönük ve esnafın yoğun olduğu bütün caddelerde ‘Konsept Cadde ve Sokak Tasarımları’ yapılarak gerek esnafımızın gerekse ilçemizi ziyaret eden turistlerin beğeni ve hizmetine sunulacağını böylece kalitede nitelik gelirde nicelik sağlanacağını bildirdi.

CHP Adayı Umut Güneş, yerel yöneticiler tarafından bugüne kadar kayırılan ve gözetilen Shoppinglere imar avantajı ve zenginliği tanınmayacağını, her türlü haksız rekabetin önleneceğini anlattı. Otellerden Shoppinglere turist taşıyan araçlara, yasal yetkili öteki kurumlarla işbirliği yapılarak bir çözüm bulacağını kaydeden Güneş, yasal olmayan yolcu taşımalarına asla göz yumulmayacağı taahhüdünde bulundu.

Umut Güneş, çok önemli olarak nitelediği hanut ve hanutçulukla mücadele için belediye içinde bir ünite kurulacağını, otellerde shoppinglerin şubesi gibi çalışan iş yerlerine izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkanı Av. Umut Güneş, Kemer’de Pazar esnafıyla da tek tek tokalaşarak, kapalı Pazar yapımı için verdiği sözü yineledi.

Umut Güneş, seçim çalışmalarını önümüzdeki günlerde cadde ve sokaklarda sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.

 

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle