Hoşgeldiniz  

GÜL AĞIR KONUŞTU “TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMA “

Semih Köken | 03 Aralık 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

GÜL AĞIR KONUŞTU “TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMA “

Kemer Belediye Meclisi toplanmadan konuşan Kemerin Efsane Belediye Başkanı Mustafa Gül “boy boy Bizim dönemimize ait borçları afişleştirip asan Necati Hoca şimdi niçin borçlanma istiyor anlaşılır gibi değil” dedi.
Gündemi değerlendiren Gül üstü kapalı da olsa kendi yazdırıp seçtirdiği CHP li Meclis üyelerine sitem etti ve şöyle konuştu “ Bütün Belediyeler borçlanabilir biz 2014-2015 dönemine kadar borçlanma yapmadık fakat 2016 yılındaki uçak olayı ve arkasından gelen krizde bizde kredi kullandık. 2019 da bunlar seçimle başa gelince size ait borçları afiş afiş asarak yaygara kopardılar fakat şimdi tükürdüklerini yalıyorlar…Bu ne lahana turşusu , bu ne perhiz…
Biz kredi kullandıysak otelcilerden alacağımız vardı 35-40 milyon alacağımızı beklettik çünkü otelcinin karnesi çizilmesin diye….Yatırım yaptık bir çok yere bir bakın yeraltına yapılan yatırım gözükmüyor gelin bakın Çamyuva ya Tekirova ya buralara yapılmayan bir çok su drenajı dere ıshalları yaptık şimdi buraları sel basmıyorsa o zaman yaptığımız doğru işlerdir.” Dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu nu eleştiren Gül “ Park bahçeden başka yatırımınız yok otellere çıkıp 35 trilyon ceza kestik diyorsun VATANDAŞA 31 milyon imar cezası keseceksin, peki para nereye gitti de sen kredi kullanacaksın…

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

TOPLANAN PARALARI NAPTIN
Necati Topaloğlu na Yüklenen Başkan Tükürdüğünü yalamayacaksın kredi kullanmayacaksın veya çıkıp benim dönemimden kalan 35 milyonu ne yaptın eğer bir duruşun varsa çık bunu açıkla diyen Mustafa Gül “Şimdi çıkardılar öğrenciye destek oluyoruz diyorlar tüm servis şoförleri önüme geçiyor Başkan bizim paraları vermiyor diye sıkıntı içindeler 3 aydır parasını alamayan evine ekmek götüremeyen servisciler var bunların parasını kim verecek….Kime ihale edildi Oktay Çelik bütün servis işini almış kime neye göre almış bilmiyoruz ama derhal bu servisçiler in parasını ödeyin Allah korusun en ufak bir kaza yapsalar bir sürü çocuğumuzun canı tehlikede bu kadar da mı düşünemiyorsunuz..Başkan Yardımcısı Emin Gül 2019-2020 yılında öğrencilere 5 milyon harcardık diye konuşmuş o dönemde okullar bile pandemiden açık değildi. Peki o toplanan para nereye gitti.
Eğitim adı altında yürütme işlerine bir dur diyin yardım alıyorsanız gidin Servislerin haklarını dağıtın yazıktır günahtır.” Dedi.

10 MİLYON KREDİ İLE BELEDİYE BİNASI YAPILMAZ

Kemer Belediyesinin bina yapımı için borçlanmasını anlamakta güçlük çektiğini belirten Gül “yaptıkları proje değil 10 , 150 milyona bitmez kimi kandırıyorlar…Hani seçim dönemlerinde şu otel bunu yapacak bu otel onu yapacak diye boş keseden atıp tutuyorlardı. Ne oldu o sözler 10 milyon kredi alıp BELEDİYE Binası yapılamaz kimseyi kandırmayın o 10 milyon kime gidecek onu açıklayın…Bakın Kemerde Belediye Binası sıkıntısı yok.. 7 tane belediye hizmet binamız var…Yetiyor…Eğer bir bina yapılırsa Turizm Bakanlığı belediyeyi buradan çıkartır ve eski plan devreye girer…Hiç unutmuyorum 2013 bana gelen bir Başkan adayı burası için boşaltalım otel yapalım dedi. Asla müsaade etmedim etmem burası Kemerin nefes alan bir ucu burayı kapatırsanız vatandaş nerde gezecek…İşte bu planı şimdi işletmeye çalışıyorlar Belediye Binası yapmakla sen kemere hizmet etmeyeçeksin Kemerin nefes alan bir bölgesini rantta kurban edeceksin…Umarım bu yanlıştan dönülür..Madem çokmu yapmak istiyorsun bizim Kuzdere de hayata sokmaya çalıştığımız bir proje var gel bunu yap.. içinde konferans salonları sinema salonları hizmet ofisleri alışveriş üniteleri olan her şeyi planlanmış bir proje var yapacaksan bunu yap…
Ama nerde bunlarda o azim …Kuzdere kalkınmasın değil kalkınsın gördük bi Pazar yeri yaptınız Kuzdere daha da söndü..
Gelin bu projeyi yapın Kuzdere yi ayağa kaldırın..Bu gün Kemerde bir tane Düğün Salonu kaldı. Yazın neyse kışın ne yapaçak millet…Tek salonla Hizmet etmek isterseniz hizmet çok ama siz hizmeti Osmana göre ayarladığınız için Kemer hizmet alamıyor” dedi.

MECLİS ÜYELERİMLE GÖRÜŞTÜM AMA İYİ BİR ELEKTRİK ALMADIM

Kemer Belediye Meclisi öncesi CHP nin meclis üyeleri ile görüştüğünü dile getiren GÜL “Meclis üyelerimle bu konuyu görüştüm ancak onlardan olumlu bir elektrik alamadım Çünkü Hepsinin Belediye ile bağlantısı var .Olmayanlarında senin köylülerini işten çıkartırız diye orada tutuyorlar onlara şunu dedim benim eğer sizin üzerinizde bir hakkım varsa çıkın konuşun Belediyenin yatırım yapmasına Kuzdere ye bina yapmasına karşı değiliz ama gerçekleri Mecliste çıkın anlatın Kuzdere ye yapılacaksa orayı uçuran Projemizi anlatın yoksa Biz krediye karşı değiliz yapılacaksa hizmet yapılsın vatandaş kullansın Eğer şimdiki Kemer Belediye Binası boşaltılırsa Kemer için bir felaket olur” dedi.

ÇIK AÇIKLA NECATİ HOCA

Eğer Bir yere söz verdiyseniz çıkın bunu açıklayın diyen Başkan GÜL “ Kemer Belediyesinin olduğu yeri kime söz verdiyseniz çıkın açıklayın siz Öğretmensiniz sizin örnek olmanız lazımken bunu saklayamazsınız çıkın açıklayın.Şimdi tüm Meclis üyelerine sesleniyorum Kemer bizim Kemer Bizim çocuklarımıza bırakacağımız eşiz güzelliklerin olduğu bir belde bunu karartanlarla birlik olmayın Başka KEMER yok” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle