Hoşgeldiniz  

GÜL PERSONELİYLE BULUŞTU

Semih Köken | 09 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2015 yılının ilk denetlemesini Aslanbucak Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yaptı. Gül, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile denetlemeden önce hizmet alanında kahvaltıda biraraya geldi.


Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2015 yılında daha iyi hizmet verebilmek için belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerine, Kemer Aslanbucak Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kahvaltı verdi.

 

 

Kahvaltıya, Başkan Mustafa Gül’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, meclis üyeleri Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Sedat Akan, Ahmet Ali Güven ve Özcan Çeliktaş ile Kemer Belediyesi daire müdürleri katıldı. Birim müdürlerinin yeni yılını kutlayan Başkan Gül, kahvaltıda yaptığı açıklamada; “Tüm belediye personelinin, başkan yardımcılarımın ve değerli meclis üyelerimin yeni yılını kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim” dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Arif Çelik ise yaptığı açıklamada; “2015’in ikinci iş günde ziyaret eden ve birlikte sabah kahvaltısı yapan başta Kemer Belediye Başkanımız sayın Mustafa Gül’e, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve daire müdürü arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

BAŞKAN GÜL ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Hurdaya ayrılan 11 ve Ekonomi 3 olmak 14 aracı yerinde inceleyen Başkan Gül, Destek Hizmetleri Müdürü İsmail Ceylan’dan bilgi aldı. Başkan Gül, Ceylan’a bir an önce bu araçların geri dönüşümü için elden çıkarılmasını istedi. Araç bakım birimini de gezen Başkan Gül, yeni alınan kampana tornası hakkında bilgilendirildi.

Yeni kurulan atölyelerde eski çöp bidonlarının yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Gül, yıllardır kullanılan cadde ve sokaklardaki çöp bidonlarının zamanla eskidiğini belirterek, insan ve çevre sağlığını tehdit eden bidonları yenisiyle değiştirmek yerine kendi imalathanemizi kurarak çok ucuza mal ederek yenileme çalışmalarını sürdüklerini kaydetti. Gül, yenileme çalışmaları sayesinde eski çöp bidonlarının, çöp sepetlerinin ve sigara söndürme kutuları yenilerek görüntü kirliliğinin de önüne geçtiklerini sözlerine ekledi.

 

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çevre temizlik ve çöp toplama konusunda büyük ilerleme kaydettiklerini belirterek bundan sonra Kemer’in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da temiz ilçeler arasında ön sıralarda yer alacağını belirttiler.baskan-gulden-kahvaltili-denetimbcf9d2a7713b667a6ad7 baskan-gulden-kahvaltili-denetim17c9999b81795dd3904a

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle