Hoşgeldiniz  

GEMİCİ’ nin mahalle ziyaretleri devam ediyor

Semih Köken | 31 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

GEMİCİ’ nin mahalle ziyaretleri devam ediyor

Kemer Kaymakamı Sayın Yücel GEMİCİ’ nin mahalle ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakamımız 28.05.2021 Cuma günü İlçemiz Kiriş Mahallesine ziyarette bulundu.
Kaymakam GEMİCİ’ nin İlçemizin önemli turizm beldelerinden olan Kiriş Mahallesine yaptığı ziyarette, mahalle muhtarı Faiz ÇETİN ve mahalle sakinleri ile turizm başta olmak üzere mahallenin diğer sorunları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular.

Kaymakamımız Sayın Yücel GEMİCİ 28 Mayıs 2021 Cuma günü Çamyuva Mahallesine ziyarette bulundu.
İlçemiz ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden olan ve birçok konaklama tesisinin bulunduğu Çamyuva Tatil Köyü, yerli ve yabancı turistin tercih ettiği önemli turizm beldeleri arasında yer alıyor. Bu kapsamda mahallemize ilişkin ihtiyaç ve sorunların değerlendirildiği görüşmede mahalle muhtarı Rıdvan VİCİR Kaymakam GEMİCİ’ ye bilgilendirmelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette ayrıca mahalle sakinlerinin istek ve talepleri de ele alındı.
Kemer Kaymakamı Sayın Yücel GEMİCİ 27.05.2021 Perşembe günü İlçemiz Beycik Mahallesini ziyaret etti.
Kaymakam GEMİCİ mahalle ziyaretleri kapsamında günün ilk ziyaretini Beycik Mahallesine gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Arif NAMDAR Kaymakamımıza mahallenin su sıkıntısı başta olmak üzere diğer sorunları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Yapılan görüşmede ayrıca mahalle sakinlerinin istek, talep ve şikâyetleri ele alındı.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle