Hoşgeldiniz  

FİZİK TEDAVİ MERKEZİ İLK HASTASINI KABUL ETTİ

SEMİH KÖKEN | 11 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’ de ilk defa hizmet verilmeye başlanan ve bu ilki yine Kemer Devlet Hastanesi tarafından faaliyete geçirilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tam donanım cihazlarla hasta kabulüne başladı.

Deneyimli sağlık ekibi ile kalite standartlarında hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin ilk hastası 75 yaşındaki Gülşan YARALI oldu. Hastanın tedavisinin ardından açıklama yapan Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi/Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi “ Geçen hafta Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından görevlendirilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanının göreve başlamasıyla poliklinik hizmeti başlamıştı. Şu ana kadar hasta potansiyeli çok iyi. Hastanemiz bünyesinde tam donanımlı cihazlarla Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini de açmış bulunmaktayız. İlk günümüzde üç hastanın tedavilerini gerçekleştirdik ve tedavi programlarını belirledik.  Gün geçtikçe bu artarak devam edecek. Çünkü Kemer’de yaşayan halkımız Antalya’ya gidip gelme, zaman ve iş kaybı gibi nedenlerle uzun sürenfizik tedavilerini devam ettiremiyorlardı. Şimdi ise hastalarımıza bu hizmeti Kemer Devlet Hastanesi bünyesine ekledik. Hastalarımız bundan sonra Fizik Tedavi ve Rehablilitasyon polikliniğine başvurduğunda hastalarımızı tedavi amaçlı merkezimize alarak program dahilinde değerlendireceğiz. Başhekim Yardımcı / Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Kemal Bulut, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Kılıç ve Kalite Direktörü Huriye Şentürkoğlu ve ekibimle birlikte yeni projeler üzerinde çalışmaktayız.Kemer halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

75 yaşındaki Gülşan YARALI “Hastaneye ilk kez geliyorum. Çok beğendim. Dizlerimde ağrılarım vardı. Fizik Tedavi polikliniğinde muayene oldum. Diz kapaklarımda sıvı tükenmesi olmuş. Bu sebeple beni Fizik Tedavi Merkezine yönlendirdiler. Burada personel çok iyi beni çok iyi karşıladılar. Burada bir hafta boyunca tedavi göreceğim. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.IMG_7384 IMG_7462 IMG_7470

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle