Hoşgeldiniz  

ESNAFA DÜŞMANI MISIN  NECATİ HOCA…?

Semih Köken | 08 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ESNAFA DÜŞMANI MISIN  NECATİ HOCA…?

 

Kemer Belediye Başkanı nın son icraatları esnafları çileden çıkarttı.

 

Kemer Belediye seçimlerinde Esnaftan büyük oy alan Necati Topaloğlu sen ben yok biz varız diyerek esnafın güvenini kazandıktan sonra esnafları sırtından vurdu.

Çıktığı Canlı yayınlarda Kemer esnafları ile  bir çok projesinin olduğunu  haritalar ve billboardlar yaptıracağını otellerde Kemer çarşılarının görüldüğü filmler olacağını dile getiren Necati Topaloğlu bunların hiç birini yapmadığı gibi yaptırdığı tüm tanıtım çekimlerinde bir tek ne esnaftan bahsetti nede  kemer çarşılarını görüntülere aldırdı.

BUNLARDA YETMEZ MİŞ GİBİ HER KÖŞE BAŞI BÜFE OLDU.

Göreve gelmeden önce ben büfelere karşıyım diyerek esnafın arkasında olduğunu söyleyen Topaloğlu  göreve geldiğinin bir iki ayında birkaç büfeyi kaldırmış ve halkın beğenisini kazanmıştı. Aynı Topaloğlu göreve gelişinin birinci yılını doldurmadan ufak tefek büfelere göz yummaya başladı. Esnafın da gözünden kaçmayan büfeler seçimlerden iki sene sonra mantar gibi çoğalmaya başladı.

Öyle ki Kemerin Turizm Caddesi olan Atatürk Bulvarında açılan büfelerin haddi hesabı yokken bu büfeleri çalıştıranların Necati Hoca nın meclis üyeleriyle ilişkilerinin olduğu biliniyor.

GECE BÜFE KONDULAR

Atatürk bulvarında açılan dondurma tezgahlarından sonra kiriş ve Beldibi mahallelerinde gece piyasaya çıkan kaçak büfeler ticarette sınır tanımıyorlar. Özellikle son açılan birkaç büfe inin işletenleri uyuşturucu  satıcılığından hapis yattıkları Emniyet ekipleri tarafından takip edildikleri biliniyor.

KEMERDE  TURİZM SINIFI BELEDİYE SAYESİNDE GEÇEMİYOR.

Kemer de esnaflık yapanların ortak görüşü Hocanın sınıfta kaldığı yönünde olurken karşılarından muhatap kimsenin olmadığından yakınıyorlar. “Elektriklerimiz sık sık kesiliyor arıyoruz kimse bizimle ilgilenmiyor Otobüsler müşteriyi kafasına göre bırakıyor. Denetim sıfır , Belediyecilik hizmetleri de sıfırında altında kaldı. Ama hoca bize değil sermaye guruplarına çalışıyor” diyerek haklı tepkilerini dile getiriyorlar. Atatürk parkı ve Saat kulesinin bir türlü yapılamadığını dile getiren esnaflar  aydınlatmalar çok zayıf tanıtım çok zayıf  bir Marmaris gibi reklam verip tanıtım yapamıyoruz fakat Hoca nın oğlu 3 milyona su sporları işleterek oradan denize giren milleti çıkartabiliyor HOCA SINIFTA KALDI diyerek son noktayı koyuyorlar….

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle