Hoşgeldiniz  

ESKİ BAKAN KEMER DEVLET HASTANESİNDE DİYALİZ TEDAVİSİ OLDU

Semih Köken | 27 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yeni Kemer Devlet Hastanesi bünyesinde 25 Mart tarihinde hasta kabulüne başlayan Diyaliz Merkezine tatil amaçlı gelen Eski Milli Eğitim ve Gençlik Spor Bakanı Hasan Celal Güzel tedavisini aldı.

Yaklaşık 3 saat süren Diyaliz tedavisinin ardından açıklama yapan eski Bakan Hasan Celal Güzel “ Kemer’ e tatil için geldim. Rahatsızlığım nedeniyle Kemer Devlet Hastanesinde Diyaliz Bölümünde tedavimi aldım. Tedavimin süreci çok rahat geçti. Bir önceki aldığım merkezde sağlık problemleri yaşamıştım ama burada çok iyiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Burada görev yapan Dr. Feray Hanım ve Musa Bey sağolsunlar bize çok yardımcı oldular. Kendilerine ve Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi’ ye teşekkür ediyorum” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi “ Sayın Bakanımızın bizi tercih etmesinden dolayı çok memnun olduk. Kendilerini tedavi esnasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kemer’ de ilk olan Diyaliz Merkezimiz yaz sezonu boyunca Kemer’ e gelen yerli ve yabancı turistlerin tercihi haline geldi. Bu sebeple Kemer turizmine sağlık turizmi yönünden katkı sağladığımız için çok mutluyuz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle