Hoşgeldiniz  

“En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi semineri!

Semih Köken | 02 Aralık 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer ilçesinde , “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında vatandaşları bilgilendirmek ve uyuşturucu bağımlılığın önüne geçmek amacıyla seminer düzenlendi.
Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Amirliği ile Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği koordinesiyle Kemer’de , İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projesini kapsamında annelere ve mahalle muhtarlarına eğitim verildi.
‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamındaki ilk etkinlik, Kemer Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Buradaki etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, siyasi partilerin kadın kolları başkanları, anneler ile mahalle muhtarları katıldı. Eğitimde, Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Amirliği personelleri tarafından proje ile uyuşturucu bağımlılığı hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.
Projenin temel amacının; uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının artırılması olduğu vurgulanan sunumda, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan annelerin yardımıyla müdahale edilmesinin hedeflendiği belirtildi. Annelerin çocuklarını en iyi tanıyan ve takip eden kişi olduğuna değinilen sunumda, uyuşturucu ile mücadelede de annelere büyük görevler düştüğüne işaret edildi. Seminerin sonunda narkotik ekipleri, katılımcıların sorularını yanıtladı.
Sunumun sonunda kıssa bir konuşma yapan Kemer İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz; katılımlarından dolayı annelere teşekkür etti. Uyuşturucu ile mücadelede de annelere ve ailelere büyük görevler düştüğünün de vurgulayan Yılmaz, kış dönemlerinde Kemer’in nüfusu 46 bin civarında ama yaz dönemlerinde ise milyonlara çıkıyor. Onun için bizlere ve siz değerli ailelere uyuşturucu ile mücadele konusunda büyük görevler düşmektedir. Dedi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle