Hoşgeldiniz  

Dünya Gençleri Kemer’de Buluştu!

SEMİH KÖKEN | 20 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesinin katkıları ile, Uluslar arası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Okullar Oryantiring Şampiyonası, Kemer’de Kemer Belediyesi Tekirova Amfi Tiyatroda düzenlenen törenle açıldı.
21 ülkeden 700 sporcunun katıldığı organizasyon muhteşem gösterilere sahne olurken Amfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce öğrenci kardeşlik ve dostluk mesajı verdi.
Türkiye’nin de yer aldığı Şampiyonada; Finlandiya, İtalya, Letonya,İskoçya, Slovakya, Slovenya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Çin, İngiltere, Portekiz, Ukrayna, İsveç, Estonya, Macaristan, İsrail, gibi 21 ülkeden 700 lise öğrencisinin katıldığı Dünya Okullar Oryantiring Şampiyonası, açılış seremonisiyle başladı.
Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’nde sporcuların konakladığı otel önünden amfi tiyatroya meydanına yürüyüşle başlayan seremoniye Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, ISF Delegesi Guy Fusenig, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Semih Top İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve protokol üyeleri katıldı.
Tekirova Amfitiyatro’da yapılan açılış seremonisinde alanı dolduran öğrenciler şarkılara eşlik ederken, Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi mehter takımı Amfi Tiyatro meydanında gösteri yaptı ve davetlilerden büyük beğeni topladı. Ankara Anıttepe Cansu Spor Okulu Kuzeyin Uşakları ve Antalya Halk Oyunları ekipleri ise Dünya öğrencileri için gösteriler sundu. Gösterilerle güzel dakikalar yaşayan gençler Kuzeyin Uşakları ve Antalya Halk Oyunları ekiplerini ayakta alkışladılar.
Törende Konuşan, Antalya Valisi Muammer Türker, Fedrasyon Başkanı Ayhan Pala,Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Delegesi Guy Fusenig ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler ve yarışmacı gençlere başarılar dilediler.DSC_8437 DSC_8442 DSC_8481 DSC_8483

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle