Hoşgeldiniz  

Dünya Dart Şampiyonası seremoniyle başladı

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

ANTALYA’nın Kemer İlçdesi’nde düzenlenen Dünya Dart Şampiyonası, açılış serenominisiyle başladı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenen şampiyonada 36 ülkeden yaklaşık 400 sporcu mücadele edecek. Ferdi, eşli, karışık eşli ve takım kategorilerinde müsabakaların oynanacağı şampiyonada dereceye girenlere madalya ve kupa verilecek.

26- 31 Ekim tarihleri arasında yapılacak şampiyonada İngiltere, Hollanda, Galler ve Finlandiya favori olarak gösterilirken, Türkiye ilk beş içerisine girmeyi amaçlıyor. Şampiyonanın açılış seromonisi Kiriş Mahallesi’ndeki Limak Limra Otel’de yapıldı. Türkiye ve Ukrayna Halk Dansları topluluklarının gösteri yaptığı gecede, konuşan Dünya Dart Federasyonu Başkanı Bill Hatter organizasyonu gerçekleştiren TBBDF’ye teşekkür ederek, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen tüm sporculara başarılar diledi.

TBBDF Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan ise daha önce Kemer’de iki defa Avrupa Şampiyonası, bir kez de Akdeniz Şampiyonası yaptıklarını hatırlatarak, dünya şampiyonasını ilk defa düzenlediklerini söyledi.

FESLİHAN: ORGANİZASYONUN TEKRARININ DA KEMER’DE OLMASINI İSTERİZ

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan da, tüm sporcuları Kemer’de ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını, gelecek yıllardaki organizasyonlar için de sporcuları Kemer’de misafir etmek istediklerini kaydetti.

TEKCAN: TÜRKİYE DART DAHA ERGENLİK ÇAĞINDA

Türkiye’deki dartçılar ve federasyon olarak yeni olduklarını ifade eden Tekcan, “Daha ergenlik çağına bile gelmedik. Spor kardeşliktir. Buradaki bütün sporcular dili, dini, rengi ne olursa olsun kardeştir. Biz bu kardeşliği dünyaya öğreteceğiz. Tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tekcan, Bill Hatter ve Kaymakam Feslihan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, KETOB Başkanı Tayyar Gül ve Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Özkaynak dart oynadı. Şampiyonada müsabakalar yarın oynanacak.

DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI. TURKIYE DART FEDERASYONU BASKANI AHMET RECEP TEKCAN, DUNYA DART FEDERASYONU BASKANI BILL HATTER'E CINI TABAK HEDIYE ETTI. (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)

DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI.ACILISTA HAKEMLER VE KATILIMCILAR HATIRA FOTOGRAFI CEKTI.. (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)

DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI. DUNYA DART FEDERASYONU BASKANI BILL HATTER DART OYNADI.  (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)
DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI. DUNYA DART FEDERASYONU BASKANI BILL HATTER (FOTODAKI) SPORCULARA BASARILAR DILEDI..  (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)

DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI.KEMER KAYMAKAMI DART OYNADI. (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)

DUNYA DART SAMPIYONASI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ACILIS SERAMONISIYLE BASLADI. TURKIYE DART FEDERASYONU BASKANI AHMET RECEP TEKCAN SPORCULARA BASARILAR DILEDI..  (FOTO: LEVENT YENIGUN/KEMER-ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle