Hoşgeldiniz  

Düğün Salonunda Tiyatro

SEMİH KÖKEN | 27 Şubat 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından sahnelenen ’Kadın İsterse’ adlı oyunu, Kemerli tiyatro severlerden büyük beğeni topladı. Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonu’nda sahnelenen oyunu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Semih Top ile 900 kişiye yakın tiyatro sever izledi.
f26d1e505face40081f6Y24cbc6911173b45822f0ağmalanmaya hazır bir sit alanını erkeklerin işgal ile yağma için savaş haline girmesi, bu nedenle de kadınların da bu savaşı durdurmak için aşk grevine girmesinin anlatıldığı iki perdelik tiyatro oyununda günümüzden geçmişe uzanan bir hikaye anlatıldı. Savaş Aykılıç’ın yazdığı, yönetmenliğini de Müfit Kayacan’ın yaptığı oyunda, Zeynep Gülmez, Yusuf Atala, Vural Bulduk, Nazlı Kar, Şevket Çapkınoğlu, Tuna Arman ve Sezer Soykök rol aldı.

Kemerliler tarafından büyük beğeni ile izlenen oyun sonrası sahneye çıkan Başkan Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Semih Top ile Başkan Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek vererek, birer de Kemer ablemi takdim etti.

Hafta içi olmasına rağmen katılımlarından dolayı Kemer halkına teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, zaman ve imkanlar el verdiği müddetçe yeni oyunların da Kemerde tiyatro severlerin beğenisine sunulacağını söyledi. Böyle bir gösterinin ilk defa bir düğün salonunda gösteriye sunulduğuna da değinen Başkan Gül, “Belediyemize ait kültür salonumuzun küçük olması nedeniyle bu güzel oyunu düğün salonumuza aldık. Şimdi görüyorum ki salonumuz dolmuş. İstanbul Jest Tiyatrosu tarafından sahnelenen ’Kadın İsterse’ adlı oyunu sergileyen yönetmen Müfit Kaycan’a, oyunculara ve düğün salonumuzu hazırlayan belediye personelime teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle