Hoşgeldiniz  

Dağcılık Federasyonu Başkanı Karaca Kemer’i Ziyaret Etti

SEMİH KÖKEN | 30 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca Kemer’e gelerek ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

Kemer bölgesinde konuma uygun özellikle uluslararası sportif etkinliklerin geliştirilmesi amacıyla Kemer Belediyesi’nin konuğu olarak Kemer’e gelen Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile birlikte Kemer dağlarında çeşitli incelemelerde bulundu.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel yaptığı açıklamada; “Gerek bölgemizin tanıtılması gerekse turizmin çeşitlendirilmesi ve Kemer’in hak ettiği marka değerine ulaşması için Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ün direktifleriyle bölgemize konumumuza uygun özellikle Uluslar arası sportif etkinliklerin getirilmesi belediyemizce bir politika olarak belirlenmiş ve beş yıllık vizyonun da yer almıştır. Bu kapsamda belediyemizin konuğu olarak Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Sn. Alaattin Karaca Kemer’e davet edilmiş ve kendileri yönetim kurulu üyesi Sn. Durmuş Uçkun’la birlikte davete icabet etmiş ve bölgemizde incelemelerde bulunmuşlardır” dedi.

Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Alaattin Karaca ise bölgenin özellikle sportif tırmanmaya uygun olduğunu, Kemer Belediyesi’nin dağcılık sporunun bölgeye yerleştirme çabasının övgüye değer bir çaba olarak değerlendirdiğini, ancak öncelikle federasyonla iş birliği içerisinde bir eğitim merkezinin oluşturulmasının önemli olduğunu söyledi. Bu gerçekleşebilirse bölgede gerek ulusal gerekse uluslararası dağcılık etkinliklerinin gelişmesi ve kalıcı olması mümkün olduğunu ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle