Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet Bayramımızı Coşkulu Kutladık!

Semih Köken | 29 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü Kemerde coşkuyla kutlandı!
Kemer İlçe stadında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri; İsmail Aka, Ferhan Fidan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, kamu kurum ve daire müdürleri, gaziler, şehit aileleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
Tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla ve Kaymakam Gemici ve Başkan Topaloğlu önce okulların bayramını kutladı ardından da türbinleri dolduran vatandaşların bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kemer Kaymakamı Yücel Gemici yaparken Halk oyunu gösterileri, okulların hazırlamış oldukları bayrak gösterileri şiirlerin okunması ile devam etti.
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Başkan Necati Topaloğlu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker verdi.
Çeşitli gösterilerin ardından düzenlenen resmigeçit töreniyle tören programı sona erdi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle