Hoşgeldiniz  

Çocukların Karne Sevinci ve Velilerin Heyecanlı Bekleyişi!

Semih Köken | 21 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Çocukların Karne Sevinci ve Velilerin Heyecanlı Bekleyişi!

18 günlük yarıyıl tatili başladı. Bugün sona eren 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı birinci döneminde Kemer’de karne töreni düzenlendi.
Kemer Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulunda düzenlenen karne törenine, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Gemici , karnelerini alan öğrencilere yarıyıl tatilinde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.
Kemer Belediyesi olarak eğitime katkı sağlamaya devam ettiklerini ifade ederek, “Yarı yıl tatili başladı. Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulunu tatil sürecinde komple boya ve badanasını yapacağız. Arslanbucak Ortaokuluna çocukların gelip gitmesi için yaya köprüsü yapacağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Eğitime için yaptığımız diğer çalışmaları zaten hep anlatıyoruz. Eğitim varsa gelecek var. Tüm çocuklarımıza yarı yılda güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.
15 günlük sömestr tatili, 4 Şubat 2022’de tamamlanacak.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Pandemi nedeniyle karneleri elektronik ortamda verilen 18 milyon öğrenci, 2 yıl sonra ilk kez öğretmenlerinin elinden karne aldı.
Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesinde eğitim veren Hakkı Saygan İlköğretim Okulunda öğrenciler karnelerini almanın sevincini yaşadı.
Öğrenciler 2 yılın ardından ilk kez okulda karne almanın heyecanını yaşadı. Pandemi nedeniyle geçen yıl karneler e-okul’da erişime açılmıştı. İsteyen veli ya da öğrenci basılı karnesini daha sonra okullarına giderek almıştı. Salgın nedeniyle sınıflarda karne dağıtımı olmamıştı. Öğrenciler en son okullarında karne heyecanını 17 Ocak 2020’de yaşamıştı. Bu gün karnelerini alan Öğrenciler 7 Şubat’a kadar tatil yapacak.
Kemer Kuzdere Mahallesinde eğitim gören Hakkı Saygan İlk Öğretim Okulunda karnesini alan öğrenciler sevinirken velilerde okul dışında çocuklarının bu sevincine ortak oldular.
Haber ve Foto (Reşat Aydoğdu) Gerçekkemer Gazetesi
AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta “Aslanbucak Mahallemizde, Mustafa Rüştü Tuncer ilkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenindeyiz. #KarneSevinci yaşayan tüm evlatlarımızı, ögretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik eder, sağlıklı ve mutlu bir tatil dilerim.” DEDİ
MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara “Arslanbucak Mahallemizde Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu’nda karnelerini alan yeni neslimizin sevincine ortak olduk. Rabbim yollarını, bahtlarını açık etsin inşallah.” dedi
+7
Abdullah Çilengir, Ömer Bilici ve 149 diğer kişi
6 Yorum
3 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle