Hoşgeldiniz  

Club Auradan Bayram Sürprizi

SEMİH KÖKEN | 02 Ekim 2014 | Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’in en gözde mekanlarından Club Aura her yıl olduğu gibi bu yılda sezon içerinde bir çok ünlü sanatçıyı ve bir çok misafiri konuk etti. 11 Ekim Cumartesi günü yaz sezonunun son partisini düzenleyerek kapılarını kapatacak olan Club Aura Kurban Bayram için hazırlıklarını Türk misafirlerine yönelik hazırladı.

 

Kurban Bayramının ilk günü ünlü Türk Dj Uğur Kirik sahne alacak. İkinci gece ise misafirler RNB partide Rus DJ Kan ile eğlenecekler. Bayramın üçüncü günü ise büyük bir sürpriz yapan Club Aura Serdar Ortaç’ı ağırlayacak. Yaklaşık 2 saat sahne alacak olan Ortaç, sahnede eski ve yeni birçok parçasını seslendirecek.

 

Sezonun son günlerinde değerlendirmelerde bulunan Kemer Club Aura’nın sahibleri Adnan Şeker ve Muhittin Toksöz şunları söylediler; “Bu yaz sezonunda şu ana kadar yaklaşık 300 bin kişiyi ağırladık. Fakat artık yeni sezon için çalışmalarımız başlayacak. Her sene olduğu gibi bu kış aylarında da birçok ülkede partiler ve tanıtım organizasyonları düzenleyeceğiz. Bu ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, Letonya, Azerbaycan ve Kazakistan var. Önümüzdeki yıl yine sürpriz organizasyonlar ve konserlerle beraber olacağız” dediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle