Hoşgeldiniz  

CLK hakkında şikayet yağıyor

SEMİH KÖKEN | 12 Eylül 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Adını Cengiz, Limak ve Kolin ortaklığından alan Akdeniz Enerji Şirketi CLK hakkında şikayetler giderek artıyor.

Antalya’da yaz aylarında yaşanan elektrik kesintilerinin, yağmur mevsimim başlamasıyla birlikte artacağından korkan vatandaşlar, yeterli yatırım yapılmadığından yakınıyor.
Tüketici Koruma Derneklerine, savcılığa, tüketici hakem heyetlerine en çok şikayet CLK hakkında geliyor. Vatandaşlar kabarık faturalardan yakınırken , muhtarlar da aydınlatma direklerindeki lambaların değiştirilmemesi yüzünden mahallelerinin karanlığa gömüldüğünü sık sık dile getiriyor.

Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Kaleiçi’de karanlıktan nasibini alıyor. Esnaf şikayet etsede derdine çare bulamıyor. Elektrik direğinin devrileceğini ihbar eden bir vatandaşın, ‘Bir hafta geçti hala ortada yoklar’ sözleri tehlikenin burnumuzun dibinde olduğunu de gösteriyor.

Antalya, giderek kararıyor. Bazı ilçelerde vatandaşlar, enerji tasarrufu olsun diye sokak lambalarının bilerek söküldüğünden yakınıyor.

PROMOSYONA PARA VAR

Vatandaşın sorununa zamanında çözüm bulamayan  CLK, sözleşme yeniletmek için ise paranın ağzını açmaktan kaçınmıyor. Çekilişle, televizyonlar, laptoplar, cep telefonları dağıtmaya hazırlanan CLK, bir enerji şirketi değil de milli piyango idaresi gibi tavır sergiliyor.

İşte size son bir ayda CLK hakkında gazetelere yansıyan haberler:

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle