Hoşgeldiniz  

Çıralı sahilinde çalışmalar devam ediyor!

Semih Köken | 20 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

çıralı (4) çıralı (1)

Kemer Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde Antalya genelinde yaşanan Sel ve fırtına da zarar gören Çıralı sahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kemer Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dev dalgalardan zarar gören Çıralı sahillerinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, işletme sahipleri de kendi iş yerlerinin temizliğini yaparak, işletmelerini bir an önce açmaya çalışıyorlar.

Kemer Belediyesine teşekkür eden işletme sahibi Şaban Karakuş, geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel ve fırtınada işletmelerimiz sular altında kaldı. Birçok arkadaşımızın iş yeri kullanılmaz halde. Dev dalgalara teslim olan Çıralı sahilimiz belediye ekiplerinin çalışması ile eski görünümüne kavuşuyor. Çıralı esnafları olarak Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e ve gece gündüz çalışan kemer Belediyesi ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Dedi

Yaşanan sel ve fırtına nedeniyle bölgede yaşanan olumsuzluklara çare olmaya çalışan Belediye ekipleri çalışmaları Çıralı mahallesinde olduğu gibi Kemer’e bağlı tüm mahallerinde ve yayla köylerinde de sürdürüyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle