Hoşgeldiniz  

CHP’nin afişlerine saldırı

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

fotoğraf (1) fotoğraf

 

CHP Kemer Belediye BaşkanadayıAvUmut Güneş’in Kemer ilçe merkezi ve beldelerde bulunan afişlerinin büyük bölümüdün gece bilinmeyen kişi yada kişilerce yırtıldı. CHP’nin iktidar yürüyüşünün hazmedilemediğini söyleyen Güneş, “İktidar yürüyüşümüz rakipleri çılgına çevirdi. Bu yapılan çirkin saldırılara en güzel yanıtıvatandaşlarımız sandık başında verecek”dedi

 

 

CHP Kemer Belediyesi Başkan adayıAV. Umut Güneş’in Kemer genelinde bulunan afişlerine dün gece saldırıda bulunuldu. Yırtılan Güneş’in afişlerinin bir bölümünün çöp konteynırlarına atıldığıgözlendi.
Olayla ilgili bir açıklama yapan Güneş, “CHP’nin birinci parti olduğunu her platformda sıklıkla dile getiriyoruz. Rakibimiz olan adaylarda bu durumun farkındalar. Siyaseti şu son düzlüğe girdiğimiz bugünlerde seviyesiz ve çirkin bir hale getirmeye başladılar. Bunun son örneği afişlerimize yapılan çirkin saldırıdır. Bu işi yapanlarıtespit edebilmek için gerekli çaşlışmalarıyapıyoruz.
Bu işi yapanlarıve yaptıranlarışiddetle kınıyorum. Bu tür çirkin saldıralarıyapan yada yaptıranlar halkın iktidarına bu yol ve yöntemlerle engel olamayacaklarınıçok iyi bilsinler. Bu saldırıCHP yadaşahsıma yapılan bir saldırıdeğildir. Bu saldırıhalkın iktidarınıisteyen yurttaşlarımıza yapılmışyapılmışbir saldırıdır. Vatadanşlarımız bu çirkin siyaseti yapanlarıyakından tanıyor. Bunların ellerinden başka bir şey gelmez. Tek yapabildikleri talan ve saldırı. Yaptıklarının karşılığını, halkın yanıtını30 Martta sandıktan alacaklar”dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle