Hoşgeldiniz  

CHP NİN EN GENÇ MİLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL GÜL DEN AÇIKLAMA GELDİ

Semih Köken | 17 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

CHP NİN EN GENÇ MİLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL GÜL DEN AÇIKLAMA GELDİ

Siyaset herkesin yapacağı bir iş değildir. Bunu Kemer halkı yaşayarak görüyor…

Kemerin Paşası olarak bilinen ve ömrünü Kemere adamış Mustafa  GÜL bu konuda gönüllerde taht kurmuş büyük bir beklenti içinde siyaset yapmaya devam ederken Oğlu ,  Babasının adı İsmail Gül de Babasının izinden gitmeye kararlı görünüyor.

İsmail Gül Geçtiğimiz dönem Genel Seçimlerde CHP nin en genç adayı olarak siyaset sahnesine adım atmıştı.

Siyasetin içinden gelen  Gül   seçim çalışmalarında çok fazla ilgi gördü  ve  hemen her gün ulusal Televizyonlarda boy göstermişti.

Geçtiğimiz pazar günü yayınlanan iki ahbabın yaptığı video çekiminde Babası Hakkında söylenenlere seyirci kalamadı ve badozlama yorumlar yaparak gerçekleri iki ahbabın sayfalarına yorum yaparak son noktayı koydu.

Gerçekleri kapatamazsınız diyen Genç İsmail Gül  yaptığı  yorumda “İsim karalamak bu kadar kolay olmamalı…Neyin ne olduğunu herkes biliyor ve konuşuyor ondan bu son çırpınışlar .Kaybedeceklerinizi bir yere koyup haber yapmaya cesaret edebilirseniz yarın sabah 10.00’da Mustafa GÜL Seçim Ofisi önünde buluşalım Kemer’in batısından doğusuna bütün yollarına alt yapılarına bakalım kim yapmış görelim…. Tosun Ülge Murat Gündüz ” diyerek hodri meydan dedi.

Ancak verdiği saatte kimse gelmeyerek İsmail Gül ün haklı açıklaması doğrulanmış oldu.

Görüşlerini aldığımız İsmail Gül şunları söyledi “Bizim şu an çok şükür güzel bir aile hayatımız var. Yıllardır ben dahil ailemizin her üyesi ile uğraşıyorlar. Annem Kemer’de yaşayan insanlara özellikle kadınlara kendi aldığı eğitimleri aktarmaya çalıştı ve sosyalleşmesini sağladı. Hangi siyasetçinin eşi ile bu kadar uğraşıyorlar. Öncelikle rakipleri Mustafa Gül mü Neşe Gül mi ona karar versinler. Babamın Kemer için yaptıkları ortadadır. Yıllarca Kemer için, burada yaşayan insanlar için çabalarken biz biz çocukları ihmal edildik. Mustafa Gül’ün ismi düşüncelerini satan insanlar tarafından konuşulamaz ve karalanamaz. Günden güne babama olan ilgi ve destek katlanarak artıyor. İnsanlar huzur arıyor artık Kemer’de…
Ben böyle bir Annenin ve Babanın evladı olduğum için gurur duyuyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle