Hoşgeldiniz  

CHP GÜMBÜR GÜMBÜR İKTİDARA GELİYOR.

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

CHP GÜMBÜR GÜMBÜR İKTİDARA GELİYOR.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ve CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş’e destek vermek üzere geldikleri Kemer’de adeta fırtına etkisi yarattılar. Çıralı Kavşağı Liman Caddesi’nde düzenlenen açık hava mitinginde bütünleşen binlerce Kemer’li Umut Güneş rüzgarı estirdi. Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile CHP Kemer İlçe Başkanı Belma Mürtezaoğlu da Umut Güneş’i yalnız bırakmadılar.

TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş halkı selamladıktan sonra konuklarını halka övücü sözlerle takdim etti. CHP Grup Başkan Vekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi Cesur Yürek ve AKP’nin Korkulu rüyası olarak değerlendiren Umut Güneş, heyecanlı konuşmasına ‘Bu ağaların, bu paşaların sizlere söylediği sıfatla marabalarım, değerli canlar, değerli dostlar , dün salonlara sığmıyorduk bugün sokaklara sığmıyoruz Hoş geldiniz hoş geldiniz’ diye başladı.

30 Mart’ta ağalık düzenine, zümre belediyeciliğine, aile belediyeciliğine son vermeye hazırmısınız diye soran Umut Güneş, binlerce kişinin ‘ hazırız’ şeklinde yükselen gür sesi üzerine ‘ ben de bu haramilerin iktidarını yıkmaya ve halkın iktidarını , halkın belediyesini kurmaya tüm kadrolarımla hazırım sevgili dostlarım’ karşılığını verdi.

CHP Kemer Adayı Umut Güneş ‘Bugün esnafı esnafa kırdırmaya çalışan zihniyete , bugün insanı ötekileştiren, yok sayan, yabancı diye hele sen öteye geç diyen zihniyete dur demeye, alın terinize, o emeğinize, mücadelenize göz koyan zihniyete dur demeye hazır mısınız? Bu haramilerin saltanatı yıkılacak. Bütün kalbimle söylüyorum, bütün gücümle haykırıyorum, dostlarımıza haykırıyorum, insanımıza haykırıyorum birleşmenin adresi Kemer’in de, Antalya’nın da, Türkiye’nin de birleştirici gücü CHP’ye çağırıyorum. ’ dedi.

Etnik kimliği ve siyasi görüşü ne olursa olsun, hangi memleketten gelirse gelsin, hangi Dünya’dan gelirse gelsin vatandaşları CHP çatısı altında değişime destek vermeye çağıran Av. Umut Güneş, ‘Kemer’in makus talihini değiştirmeye ben hazırım, siz de hazır olun’ biçiminde konuştu.

BELDİBİ’NDEN ÇIRALI’YA KADAR HERKESİ KUCAKLIYACAĞIZ

Güneş şöyle devam etti:

‘Başı açığı da bizim, başı kapalısı da bizim. Şu anda burada da görüyorum Türkiye’nin dört bir tarafından gelen insanlarla birlikte, beraber, Kemer’li hemşerilerimle beraber bu değişime imza atmak zorundayız. Kemer hizmet bekliyor. Kemer iş bekliyor. Kemer yüzünün gülümsemesini bekliyor. Liman caddesi turist bekliyor. Esnafımız kepenk kapatıyor, insanımız, yaşlımız, gencimiz, kadınımız kızımız, çoluk çocuğumuz hepsi evlerinde hapsedilmiş vaziyette. Sosyal hayat sıfıra inmiş ama değişmeyen tek şey var arkadaşlar: Kemer kötüye gidiyor. Her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale gelmiş. Ama değişmeyen tek şey var, haramilerin saltanatı değişmiyor. Biz haramilerin saltanatını yıkacağız. Halkın iktidarını kuracağız, gülen bir Antalya’yı. Gülen bir Kemer’i birlikte yaratacağız. ’

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, hazırladıkları projelerle Beldibi’nden Çıralı’ya kadar bütün insanımızı kucaklayacaklarını, keza Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Prof. Dr. Akaydın’ın da projeleriyle Gazipaşa’dan Kaş’a kadar insanımızı sarıp sarmalayacağını anlattı.

Av. Umut Güneş, insanımızın gülmek , huzur ve cebinde para istediğini hatırlatarak şu görüşleri paylaştı:

‘Evinde, sofrasında ekmeğinin aşının olmasını istiyor, kazanının kaynamasını istiyor. İşte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bunları getireceğiz. Rüşvet düzeni, hırsızlık düzeni olmayacak. Bizim kitabımızda sevgi olacak, ama bunların sevgisi gibi değil, gerçek sevgi, halkın sevgisi olacak. Bunların üzerinde halkın ahı ve bedduası var. Bizim dinimiz bunlara geçit vermez. Bunlar perişan olacak. Halkın ahını alanlar 30 Mart’ta sandığa gömülecek. Ah alanları sandığa gömeceğiz. Ah alanlar artık hesap verecek. Zaten tir tir titretiyoruz. Önüme katıp her şeyden hesap soracağım. Onların yeri halkın huzuru değil. ’

Umut Güneş konuşmasını, ’30 Mart’ta bu meydanlarda halkın iktidarını, halkın belediyesini kutlamak için hepinizi davet ederek sevgi ve saygı sunuyorum. ’

Cumhuriyet Halk PartisiAntalya İl Başkanı Devrim Kök de konuşmasında, Antalya’nın genel siyasi dururmuna ilişkin bilgi aktardı ve bu seçimlerin galibinin de yine CHP olacağını 30 Mart’ın zaferle taçlanacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Belediye Başkanı ve Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da ‘Beydağları’nın güzel insanları’ diye başladığı konuşmasında 5 yıl boyunca Antalya’ya güzel hizmetler getirmekten çok mutlu olduğunu, bundan böyle Kemer’in de belediye başkanı olacağını , bundan da onıur duyacağını bildirdi. Antalya sevdasının 40 yıl önce Kemer’de Çamyuva’da başladığını ve bu sevdanın ölene kadar süreceğini kaydeden Akaydın, şöyle devam etti:

‘Siz biraz önce bize söz verdiniz seçimlerde destek olmak için, bi, z de Umut Güneş arkadaşımla beraber sandıktan çıkmak için size söz veriyoruz. Bütün desteğimiz gücümüzle büyükşehir olarak sorunlarınızı biliyorum. Kemer esnafını kucaklayacak, Kemer esnafına kazanmanın yollarını gösterecek destek projelerimiz var. Turizme destek projeleri Kemer’in yüzünü güldürecek projeler. Bundan emin olun. Biz bunun hakkından geliriz.

Prof. Dr. Mustafa Akaydın Kemer’in en güzel özelliklerinden birinin Dünya’nın her köşesinden insanı barındırması olduğunu vurguladı . Akaydın bu konuda da şöyle dedi:

KEMER’DE DÜNYANIN HER TARAFINDAN İNSAN YAŞIYOR

Kemer’de çeşitli illerimizden gelen, ama yurt dışından da göçle gelen insanlar yaşıyor. Bu sevginin, kardeşliğin, dayanışmanın, hoşgörünün en güzel örneğidir. Kemer halkı birlikte mutlu mesut yaşıyor. Yaşamınızı zorlayan, yaşam alışkanlıklarınızı değiştirmeye çalışan bir zihniyete geçit vermeyeceğinize yürekten inanıyorum. Bakın bu Anadolu topraklarında, şehitlerimizin kanıyla sulanarak ele geçirdiğimiz Misak-i Milli sınırları içindeki topraklarımızda Kemer güzel bir örnektir. İşte Rus olsun, Alman olsun, İngiliz olsun Dünya’nın neresinden gelirse gelsin, bizim vatanımızın sınırlarına saldırmayan, bayrağımıza saygı gösteren herkesi kucaklamaya hazırız’. AKAYDIN HOCA: GATAB İŞÇİLERİNE SELAM OLSUN

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın konuşmasının son bölümünde GATAB işçilerine şöyle seslendi:

‘Hangi tarikattan olursa olsun, hangi meslekten olursa olsun Kemer’in sorunlarını biliyoruz. Gatab’ın Kemer’de neler yaptkığını biliyoruz. GATAB’daki arkadaşlara işçilere buradan selam gönderiyorum. Hepsi Büyükşehir Belediyesi’nin kolları içinde. Olacaktır. En ufak bir zarar gelmeyecektir. Onları tehdit ettiklerini biliyorum onun için buradan selam gönderiyorum’

CESUR YÜREK AKP’NİN KORKULU RÜYASI

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce de konuşmasına ‘Anladım ki Kemer’de Umut da var Güneş de var’ diyerek başladı.

Türkiye’nin geçtiği süreci değerlendirirken memleketin adeta bir soygun dönemi yaşadığını öne süren Muharrem İnce, ’Bu memleketi kim soydu? Müslüman haram paraya el sürmez diye bir de yanına para sayma makinesi koyuyorlar. Bu memleketi yıllarca acemi papaz gibi soydular ama şimdi usta papaz gibi soyuyorlar’ dedi. TÜRKİYE’DE 1989 RÜZGARI ESİYOR

Muharrem İnce şöyle devam etti:

‘Ey aziz milletim, dünyanın en güzel ve her şeyi sende ama sen neden yoksulsun? Bunu kendine sorman lazım. Çünkü bu milleti soyuyorlar, din duygularıyla kandırıyorlar, diktatörlük kurmak istiuyorlar. Gün geliyor jinekolog oluyor, mimar oluyor. diyetisyen oluyor, öğretmen oluyor, İstanbul’da Adnan Şenses’çi oluyor, Diyarbakır’da ise Şivan Perver ile düet yapıyor. Antalya’ya geliyor şehit babası oluyor. Barzani’nin yanında eşbaşkan oluyor. Esad’çı oluyor ama kavga edince fesatçı oluyor. Ha gayret vatandaşım biraz sabredersek ve biraz çalışırsak biz onları elvedacı yaparız’

1950’li yıllardan bu yana Türkiye’nin geçirdiği seçimlerin dönemlerini özetleyen Muharrem İnce, tıpkı Erdal İnönü’nün 1989’da yakaladığı ve yerel yönetimlerin büyük bölümünü kazandığı rüzgarı bugün Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yakalandığını belirtti.

Muharrem İnce, ’ Ben Türkiye’yi dolaşıyorum. Daha dolaşacak çok yer var Türkiye’de artık. 1989 rüzgarı esiyor. Her yeri silip süpürüyoruz. Hepsini. Onun için yanlış yapmayın. Maceraya gerek yok. Daha önce burada milletvekili ve grup başkan vekili olarak gezdim. 10 ay sonra erken genel seçim var ve buraya bakan olarak geleceğim. Öyle görünüyor. Rekor kıracağız’ dedi.

CHP Grup Başkan Vekili İnce şunları söyledi:

’12 yıldır bu ülkeyi yönetenler cumhuriyet değerlerine nankör, vatandaşın sorunlarına bakarkör ve millete diktatör. Sandığın başına gidip bu ampulü kim söndürür diyeceksin? O ampulü 6 ok söndürür. O zaman diyeceksin ki, sandık , mürekkep, oy pusulası, mühür devletten. Bas 6 okun üstüne kurtul bu illetten Mecliste kampanya başlattım ve milletvekili arkadaşlarıma, bunlar parayı çok seviyorlar Ne istiyorlarsa verelim. Yeter ki çalmasınlar dedim. Pişmaniye, fındık, tatil imkanı, öküz ve saman, taş kömürü veren arkadaşlarımız oldu. Ben de ücretsiz fizik dersi vereyim dedim. En cimrisi Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir çıktı. Ben onlara günahımı vermem dedi. Gitmişler bana dava açmışlar. Çalmadıysanız telefon kayıtlarını çıkarın. Ne konuştuysan o kayıtları çıkarırsın belli olur. O uzun boylu adam şimdi meydan meydan geziyor ve o örgüt o paralel yapı beni kandırdı , ben safmışım diyor. Saf adamdan Başbakan olur mu? Yaşlı bir Adama kızını istemeye gelen adam ben biraz safım dese kızını verir misin? Vermezsin. Saf adama kız verilmezse, saf adama oy verilir mi? Bu saftan kurtulmamız lazım Cemaat seni kandırdıysa, Obama, Putin sana neler yapmıştır? Onun için hep kaybediyoruz. ’

Ezan okununca konuşmasına bir süre ara veren İnce sözlerini şöyle tamamladı:

‘Hocanın sesi benim sesimi kesti. Aslında ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz. Bu ülkenin bağımsızlığını savunuyorum. Başı dik onurlu ve saygın bir ülke olmasını istiyorum. Bayrağının dalgalanmasını ve ezanın okunmasını istiyorum. O sahte Müslümanlara da şunu söylüyorum: Bu ülkede ezan okunuyorsa ve 76 milyon bu ezana saygı gösteriyorsa, Atatürk’ün, şehitlerimizin ve Cumhuriyet’in sayesinde okunuyordur. Bizim Atatürk’ten helallik alabilmemiz ve kendimizi affettirebilmemiz için bu cumhuriyet düşmanlarından kurtulmalıyız. ’

 

1 3 4 5 6 7 8 9 10

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle