Hoşgeldiniz  

CANKURTARANLAR KEMER’DE YARIŞTI

Semih Köken | 31 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) tarafından organize edilen 4’üncü Cankurtaran Yarışması Kemer Ayışığı koyunda gerçekleştirildi.Yarışmaya 30 cankurtaranın katılırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) tarafından organize edilen ve Kemer Belediyesi ile TURÇEV tarafından desteklenen yarışmanın ana sponsorluğunu Çamlıca Gazozları tarafından yapıldı. KETOB’a üye bir çok otelden 30’a yakın cankurtaranın katılığı yarışmalar, ilk parkurda yüzerek denizde boğulmak üzere olan arkadaşlarını kurtardılar.

Parkurun galibi  Alva Donna Otel Kemer’in cankurtaranı 42 yaşındaki Nazım Yılmaz oldu. İkinciliği Club Med Palmiye Tatil köyünden Abdullah Bulut ve üçüncülüğü ise Barut Lara’dan İbrahim Baysal kazandı.Kazanan yarışmacılara ödüllerini Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Berçin ve İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer’in doğası kadar denizinin de çok önemli olduğu ve bölgemize gelen milyonlarca turistin can güvenliğinin denizde burada yarışan kişilere emanet olduğunu belirtti ve yapılan organizasyondan dolayı tüm katılımcılara ve KETOB’a teşekkür etti.

KETOB Başkanı Tayyar Gül yaptığı konuşmasında “KETOB olarak ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz cankurtaran yarışmalarının bu yıl 4’üncüsünü düzenledik. Amacımız Kemer Turistik Otelciler birliği olarak ülke genelinde cankurtaran mesleğinin önemini daha iyi algılanmasını sağlamak, ülke genelinde farkındalık yaratmak ve bu mesleğin önemini, tüm otel yöneticilerimize, turizmcilerimize daha iyi anlatabilmek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle