Hoşgeldiniz  

ÇAMYUVA DA İŞGALÇİ KARAVANCILAR İLE YERLİ HALK ARASINDA GERİLİM ARTIYOR..

Semih Köken | 14 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ÇAMYUVA DA İŞGALÇİ  KARAVANCILAR İLE YERLİ HALK ARASINDA GERİLİM ARTIYOR..
BENDEN SÖYLEMESİ ÇAMYUVA DA İŞGALÇİ KARAVANCILAR İLE YERLİ HALK ARASINDA GERİLİM ARTIYOR.. HERAN BİR OLAY ÇIKABİLİR……. Kemer sahil mahallesi olan Çamyuva karavancıların işgali altında, sahile yakın bir noktaya konuşlanan karavancılar, çevrede oturan vatandaşların şikayeti gün geçtikçe artıyor.
Çamyuva da yaşayan vatandaşlar kapanmadan sonra denize giden vatandaşlar Eski karayolları nın parkı olarak bilinen yerde bir çok karavancı ile karşılaşıp geri dönmek zorunda kaldılar.
Gelişi güzel yerlere park etmiş karavanlar yüzünden denize giremediklerini dile getiren vatandaşlar çoğu yere şikayet ettik bu böyle olmaz isteyen istediği yere karavanını koyup halka açık yerleri sahiplenemezler. Temiz etrafını bakan diğer karavancılara sözümüz yok ama kontrolsüz Karavancılık böyle olmaz bir gelin bakın etrafları çöp dolu kimi müzik yapıyor kimi çadıra çevirmiş 12 ay burada kalıyor.
Kemer Belediyesi hizmet yapacaksa bunlara yapmalı Elektriği suyu atık suyu verip parasını alabilir fakat bunu kaç defa dememize rağmen hiçbir gelişme yok.
Bunları içinde kimlerin olduğunu bilmiyoruz hiçbir kontrol yapılmıyor diye konuşan vatandaşlar haklı isyanlarını dile getirdiler.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle