Hoşgeldiniz  

Camiye yıldırım düştü, Türel hızır gibi yetişti

Semih Köken | 10 Şubat 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yıldırım düşmesi sonucu minaresi yıkılan Sanayi Cami’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Türel, Büyükşehir ekiplerinin hemen olay yerine intikal ederek gereken desteği sağladıklarını ifade ederek, “Enkaz kaldırma işleminden sonra minarenin onarılması için Büyükşehir olarak gerekeni yapacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yıldırım düşmesi sonucu minaresi yıkılan Sanayi Cami’ne giderek incelemelerde bulundu. Başkan Menderes Türel, olay yerinde yetkililerden bilgi aldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Türel, “Antalya’daki yoğun yağış esnasında Sanayi Camii’nde ikindi namazı sırasında cemaat camideyken yıldırım düşmesi sonucunda minare tamamen yıkılıyor. Allah’ın takdiri, cemaat içerideyken, dağılmadan önce minarenin yıkılması neticesinde en kaz altında hiçbir vatandaşın kalmamış olması bu üzücü hadisede sevindirici bir nokta oldu.” dedi.

EKİPLERİMİZ SEFERBER OLDU
Menderes Türel, böylesine önemli olayda can kaybı olmadan hiçbir vatandaşın burnu kanamadan atlatıldığını belirterek, şöyle konuştu: “Arkadaşlar enkazı kaldırmak için çalışıyor. Devletimiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vermek suretiyle yeniden minarenin onarılması hususunda gerekeni yapacağız. Önce enkazı kaldıracağız. Caminin tavanında enkaz kalıntılar var. Arkadaşlarımız seferber olmuş durumda. Büyükşehir Belediye itfaiyesi, ASAT ekipleri, Fen İşler ekiplerimiz hızlı bir şekilde gereken tedbirleri aldı.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle