Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’de atamalar devam ediyor

SEMİH KÖKEN | 23 Mayıs 2014 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Yeni büyükşehir yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Demre İlçesi Koordinatörlüğü’ne Veli Sertbaş atandı. AK Partili Serik Belediye Meclisi üyesi Ramazan Etli, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin Serik’teki görevleriyle ilgili koordinatör olarak görevlendirildi
SERTBAŞ, BÜYÜKŞEHİR DEMRE KORDİNATÖRÜ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü olarak görevine başlayan Veli Sertbaş, eski Beymelek Belediye binasının Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi olacağını söyledi. Sertbaş, “Yeni kadro oluşuyor. Demre’nin yaş sebze ve meyve halleri, su kanalizasyon ve ana arterlerin yol yapımından sorumlu olarak hizmet vereceğiz. Koordinasyon merkezinin oluşumunun ardından hizmetler başlayacak” dedi.
Veli Sertbaş, 1974 Demre doğumlu. Antalya İmam Hatip Lisesi’ni bitiren Sertbaş, 2004-2009 yılları arasında Ak Parti Demre İlçe Başkanlığı yaptı, 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı oldu. Sertbaş evli ve üç çocuk babası.
RAMAZAN ETLİ SERİK’E KOORDİNATÖR OLDU
Polis başmüfettişliğinden emekli olan Ramazan Etli, kendisini bu göreve layık görenleri utandırmamak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. Serik’e ve bölge insanına hizmeti şiar edineceğini belirten Etli, “Büyükşehir tarafından yapılacak hizmetlerde Serik’teki kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişare içerisinde olacağız. İlçemiz halkını beklenen en güzel hizmetlerle buluşturmak için gayret sarf edeceğiz” dedi.
KEMERDE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
AK Partinin Kemerde Yusuf Üras la kaybetmesinin ardından adı kulislerde geçen Yusuf Ürasın şansının tamamen azaldığı onun yerine Kahraman Üraz ve Meclis üyesi Halit Çilengir in adı geçiyorgtm_9aiaenbcughbptn3tiqrcgvlaq1oom9ko4q

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle