Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE YASASI EYALET SİSTEMİNE GEÇİŞİN ÖN POLİTİKALARIDIR.

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Beldibi’nden Çıralı’ya kadar bütün vatandaşları CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş’e oy vermeye çağırdı.

Milletvekili Gürkut Acar ve CHP Adayı Av. Umut Güneş, seçim çalışmaları kapsamında Kuzdere’de bir kahvehane bahçesinde halka hitap ettiler.

Gürkut Acar konuşmasında, belde belediyelerinin kapatılmasını sert ifadelerle eleştirerek, bu politikaları hükümetin Türkiye’yi eyaletlere bölme planının bir parçası olarak değerlendirdi.

NARENCİYE ÜRETİCİSİ KENDİ KADERİNE TERKEDİLDİ.

Antalya Milletvekili Acar,

‘Yerel seçimleri kesinlikle kazanacağız. Çünkü ben halkımın aklına, vicdanına güveniyorum. Başka çıkar yolu da yok. CHP politikalarını anlatmak zorundayız. Başka yolu çaresi yok. Türkiye nereye gidiyor? Bu seçimin önemi nedir? Hep birlikte birbirimize anlatacağız. Türk insanının yaşam düzeyini çağdaş ülkeler düzeyine, Avrupa ülkeleri düzeyine çıkarmak için politika yapıyoruz. İnsanlarımız sağlık içinde yaşasın, mutluluk içinde olsun insanlarımızın üzerinde baskılar olmasın, demokrasi zarar görmesin, halkın iradesi geçerli olsun diye siyaset yapıyoruz. Mutluluk ve sağlık için siyaset yapıyoruz. Türkiye’de 1036 tane belediye kapatıldı. Antalya’da 74 tane belediye kapatıldı. Bu politikalar ülkemizin imzaladığı uluslararası sözleşmelere aykırıdır. Belde belediyelerinin kapatılması vatandaşın işinin zorlaştırılmasından başka anlama gelmiyor.’ dedi.

Narenciye üreticisinin sorunlarına da değinen Milletvekili Gürkut Acar, hükümetin izlediği olumsuz dış politikaların Türkiye’yi yalnızlaştırdığını, dolayısıyla kuzey komşularımız Rusya, Ukrayna gibi tüketici ülkelere narenciye ihracatının yapılamadığını, bunun da üreticiyi zor duruma soktuğunu anlattı.

ÜVEY EVLAT GÖRÜLEN KUZDERE’NİN İMAR SORUNUNU BEN ÇÖZECEĞİM

Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş de , Kuzdere, çalışkan ve üretenj bir inciyken bugüne kadar üvey evlat muamelesi gördüğünü, yapılan vaadlerin hiç birinin yerine getirilmediğini söyledi. Umut Güneş,’Kuzdere’nin fiziksel ve sosyal ihtiyaçları yerine getirirlmedi. Bölge insanını kucaklayan, hizmet üreten ve bir meram anlatma makamı olan belediyecilik yapılmadı. Toplumcu belediyeciliği, sosyal belediyecililiği ancak ben yaparım. Kuzdere için dün vaadedilen bugün yeniden vaadediliyor. Onlar vadediyor yapmıyorlar. Ben vaad değil yapacağıma söz veriyorum.’ diye konuştu.

‘Kuzdere imar bekliyor. İmar sorununu ben bitireceğim’ diyen Umut Güneş, rakiplerinin seçmenlere geceleri para ya da porselen dağıttığını hatırlattı ‘Millete rüşvet dağıtacağına milletin geleceği konusunda politikalar üret’ çağırında bulundu.

BİRBİRİNİZİ KEDİ KÖPEĞE DEĞİL, BİRAZ İNSANA BENZETİN.

Mustafa Gül ile Yusuf Üras arasındaki (Kedi-Köpek) muhabettini seviyesiz birer benzetme olarak değerlendiren Av. Umut Güneş,’ siyasete getirdiğiniz düzeysiz seviye, sizlerin sonu olacaktır. Bu yaklaşım sözün bittiği yerdir. Bu anlayış çok ilkel, nezaketten uzak bir duruştur bir yaklaşımdır.’ eleştirisini getirdi.

CHP Adayı Umut Güneş, Kuzdere’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ,dersine iyi çalıştığını, tarımsal sulama sorununu mutlaka çözeceğini, ücretsiz veterinerlik hizmetleri verileceğini, sağlık ekiplerinin fakir fukaraya yerinde tıbbi müdahelede bulunacağını, sportif alanlar ve kapalı Pazar inşa edileceğini belirtti. Toplu taşım için kırmızı otobüslerin devreye gireceğini, dar gelirliye ihtiyaç kartı sağlanacağını anlatan Umut Güneş,bu kartlarla temel ihtiyaç maddelerinin tedarik edileceğini belirtti. Umut Güneş, çalışan annelere yardım için kreş,çöp toplama ve kompoze fabrikasının kapatılarak Kuzdere’nin kokudan kurtarılacağını, buranın soğukhava deposu haline getirilerek meyve suyu fabrikası kurularak narenciye üreticisinin destekleneceğini bildirdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle