Hoşgeldiniz  

Bülent Börek Kemer Şubesi Törenle Açıldı

Semih Köken | 27 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Bülent Börek Kemer Şubesi Törenle Açıldı
Türkiye’nin ünlü markalarından “Bülent Börek” Kemer Aslanbucak’ta şube açtı.
Kemer Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Kaş Apt. No 101 A-B binasında, iş insanı Sedat Karakaya tarafından faaliyete sokulan Bülent Börek için muhteşem bir açılış töreni düzenlendi.
Aslanbucak’ta açılan Bülent Börek törenine; Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın, Meclis Üyeleri Ferhan Fidan ve Semih Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Tekirova Belediye eski Başkanı Yusuf Üras, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve iş insanları katıldı.
Kurdele kesimi öncesinde Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı konuşmada; “Kemer her geçen gün markalaşma yolunda hızla ilerlemektedir. Bülent Börek Kemer Aslanbucak Şubesinin açılışını yapıyoruz. Rabbim bol kazançlar ihsan eylesin ilçemize bu işletmeyi kazandıran Sedat Karakaya kardeşimize ve çalışma arkadaşlarına bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.
Sedat Karakaya ise yaptığı açıklamada; Öncelikle açılışımıza katılım sağlayan başta Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na, eş ve dostlarımıza çok teşekkür ederim. Bülent Börekçilik bir markadır. Böreklerimiz özel bir teknikle pişiyor. İçinde de 3 çeşit peynir var. Bu börek, çok kısık ateşte döne döne pişiyor ve lezzetini de buradan alıyor. Farklı bir su böreği lezzeti tatmak isteyenleri şubemize bekliyoruz. Bu su böreği gerçekten bambaşka” şeklinde konuştu.
Mekanın iç deklarasyonunu ve ikram edilen börekleri çok beğenen davetliler İş insanı Sedat Karakaya’ya teşekkür ederek bol kazançlar temennisinde bulundular.
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle