Hoşgeldiniz  

BU NASIL BİR REKLAM

Semih Köken | 04 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BU NASIL BİR REKLAM

ANTALYA  – KEMER Karayolu üzerinde bulunan Teleferik girişindeki trafik ışıklarında yola çıkar gibi park edilmiş reklam otobüsü büyük tehlike içeriyor.

Reklam yapmak için insanların hayatlarına kasıt gibi park edilen bu otobüs acaba neden kaldırılmıyor. Konuyla ilgili gerekli şikayetlerin yapılmasına rağmen bu reklam otobüsü neden hala orada duruyor vatandaşlar isyan ederken geçtiğimiz hafta sonunda bir araç  zincirleme kazaya sese olurken özellikle gece dikkat çekmesi yüzünden sürücüleri zor durumda bırakıyor.

Kemerde bir Otelin Reklamının yapıldığı 06 CH 037 plakalı bu aracın biran önce buradan kaldırılması istenirken vatandaşlar haklı şikayetlerini dile getiriyorlar

ALİ İHSAN ÇOŞKUN “3 aydır bu otobüs için Konyaaltı Belediyesine ve Antalya Büyükşehir Belediyesine şikayet ettik, bizim yetkimiz dışında dediler. Trafikcilere söyledik aracın sahibini bulamadık gibi dalga geçer gibi cevap verdiler. İllaki bir ölümlü kaza mı olması lazım lütfen bu aracı oradan kaldırın ve işlem yapın bu kadar zor mu …?” diyerek tepki gösterdiler.

Sema Dinler ” Önüne gelen otobüs kiralısın reklam yapsın böyle bir şey ancak benim ülkemde olur yazıklar olsun reklamlarına”

Görüldüğü gibi herkesin şikayetçi olduğu bu Reklam otobüsünün oradan kaldırılması gerekirken en ufak bir kazanın sorumlusu bu araçtır.

Emniyet , Trafik , Karayolları , Belediyeler , Ulaşım Dairesini göreve davet ediyoruz.

OTEL ERAMAX I ŞİDDETLE KINIYORUZ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle