Hoşgeldiniz  

BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLAÇAĞIM

Semih Köken | 05 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLAÇAĞIM

 

Kemerin Beldibi Mahallesinde Kemer Belediyesinin hatası devam ediyor

2016 yıllında Eski mülk sahibiyle kira kontratı yaptığını iddia eden firma bu kontratla 2019 yılında iş yeri açma ruhsatı alıyor kemer belediyesinden. ancak eski mülk sahibinin 2017 yıllında Firmaya kira kontratıyla ilgili noterden ihtarname gönderiyor eski mülk sahibi Firmayla böyle bi kira kontratı yapmadığını biliyoruz ancak belediye yi inandıramadık… bundan dolayı başına gelmeyen kalmayan Yusuf Yalçın olayın sonuna kadar takipçisi olacağım dedi.

2016 Yılında yapılmış bir kira kontratı ile dükkanının kullanılamaz duruma getirildiğini dile getire Yalçın “ Dükkan zaten mühürlü  alınmış kararlar varken Kemer Belediyesi bu dükkana sahte belgelerle işyeri ruhsatı veriyor.Fakat Dükkan aynı Belediye tarafından  mühürlü eski filimlerdeki gibi bir olay ile karşı karşıyayız Yani Yaşar Ne Yaşar ne Yaşamaz “diyerek tepki gösterdi.

Konuyu  Adliyeye götürdüğünü dile getiren Yusuf Yalçın “bu konuda ikinci kez şikayetçi oldum gerekirse bunu TBMM ye kadar götürüceğim  Konu  hakkında Antalya AK Parti  Milletvekillerimizle de görüştüm  kendi yerimde kendi yurdumda düştüğümüz duruma bakın” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle