Hoşgeldiniz  

BU CANKURTARANLAR NE İŞ YAPAR YİNE 2 ÖLÜM

Semih Köken | 17 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer‘e tatile gelen iki Rus turist, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Göynük Mahallesi’ndeki bir otelde meydana gelen olayda, 7 yaşındaki Rus turist German Volsky havuzda boğuldu. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından kalbi çalıştırılan çocuk, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Kemer merkezindeki bir otelin sahilinde meydana gelen diğer olayda ise, kıyıya çok yakın bir noktada suyun içinde hareketsiz görülen 65 yaşındaki Liudmila Denisenko, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

112 Acil servis ekibinin beklendiği sırada tatilciler arasında bulunan doktorlar tarafından kalp masajı ile kurtarılmaya çalışılan talihsiz kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin uzun süre uğraşmasına rağmen hayata döndürülemedi.

Bu arada, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında kullandığı gereçlerden defibrilatör cihazının çıkardığı ‘bip’ seslerindeki monotonluğu olumsuzluk işareti olarak algılayan çevredeki kişiler ise, sessizlik içinde iyiye işaret olarak yorumlayabilecekleri bir ses değişikliği bekledi ancak, umutlar boşa çıktı. Müdahale sırasında duyulan sesin, durmuş olan kalbe elektroşok verilebilecek hale getirmek için gönderilen sinyallerin doğrulama sesi olduğu öğrenildi.

Olaylarla ilgili olarak Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden turistlerin cenazeleri, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu AntalyaGrup Başkanlığı’na gönderildi.1367785211_1 cankurtaran

KEMERĞÖZCÜ.COM

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle