Hoşgeldiniz  

Bocce Turnuvası Kemer’de yapılacak

Semih Köken | 22 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

ULUSLARARASI Bocce Turnuvası ve Milli takım seçmeleri 23-25 Ekim 2015 Tarihlerinde Kemer Bocce Sahası ve Ralli alanında gerçekleştirilecek.

Turnuvaya Kemer’den Erman Buyruk’un antrenörlüğünde Kemer Bocce Kulübünü ve Kemer ilçe okullarını temsilen 33 sporcu katılacak. Organizasyona, Kemer İmam Hatip, Mustafa Rüştü Tuncer, Hakkı Saygan- Hacı Hafize Saygan ortaokullarıyla Kemer Anadolu Lisesi’nden öğrenciler katılacak. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Rusya, Japonya, Jersey, Macaristan, Letonya, Malta, Slovakya, Lübnan, Cezayir, Fas, Mısır ve Pakistan katılacak.

Uluslararası Bocce Turnuvası Boccenin Petank, Raffa ve Volo branşlarında gerçekleştirilecek. Organizasyon 23 Ekim Cuma günü saat 8.30’da çiftler Petank maçları ile başlayacak. Turnuva, saat 21.00’de Raffa branşı maçları ile devam edecek. Raffa branşı müsabakaları milli takımlar arasında oynanacak.

24 Ekim Cumartesi günü 3’lü takımlar Petank maçları gerçekleştirilecek ve Petank milli takım seçmesi yapılacak. Aynı gün Volo ve Raffa milli takım maçlarına devam edilecek. 25 Ekim Pazar günü Petank milli takım maçlarının oynanmasıyla turnuva sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle